Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Miksi C-vitamiini ihonhoidossa on niin suosittua?

C-vitamiini on yksi suosituimmista ainesosista ihonhoidossa eikä ihme, se sopii lähes kaikille ihotyypeille ja se on monitehoinen ainesosa. Tästä artikkelista saat perustiedot C-vitamiinista sekä sen hyödyistä ihonhoidossa.

.

Mitä on C-vitamiini?

C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vitamiini, joka vaikuttaa mm. ihon, luiden ja hampaiden uusiutumiseen ja kasvuun.⁠ Ravinnossa C-vitamiinin lähteitä ovat mm. sitrushedelmät, vihreät lehtikasvikset sekä marjat. Tästä syystä C-vitamiinia sisältävät ihonhoitotuotteet onkin usein puettu raikkaan keltaiseen väriin.  Ravintolähteiden lisäksi yhä useampi asiakkaistamme tarttuu C-vitamiiniin myös ihonhoitotuotteiden muodossa.⁠

C-vitamiini on voimakas antioksidantti eli ainesosa, joka auttaa ihoa suojautumaan ympäristön ja ihmisen oman aineenvaihdunnan kautta tulevilta haitallisia yhdisteitä. Näihin yhdisteisiin törmää ihonhoitokontekstissa usein nimillä toksiinit tai vapaat radikaalit.⁠

C-vitamiini suojaa ihosoluja hapettumiselta, mikä auttaa hidastamaan ikääntymistä. Tämän lisäksi se parantaa ihon rakennetta tehostaen kollageeniin tuotantoa. C-vitamiini on täydellinen ainesosa samealle ja elottoman näköiselle iholle, kun tavoitteena on kirkkaampi, heleämpi hipiä.

c-vitamiini ihonhoidossa

Hyvästi, pigmenttimuutokset!

C-vitamiini ihonhoidossa heleyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. C-vitamiini auttaa mm. pigmenttimuutoksiin ja maksaläiskiin. Jos ihosi on nähnyt paljon aurinkoa, C-vitamiini auttaa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita.

.

C-vitamiini osallistuu kollageenin tuotantoon

 C-vitamiinilla on myös tärkeä osa kollageenin tuotannossa. Kollageeni on tärkeä kudosten rakennusaine, jonka tuotanto hiipuu iän myötä. C-vitamiini auttaa siis stimuloimaan kollageenin tuotantoa eli maallikon termein auttaa ihoa uusiutumaan.⁠ Siksi se tarjoaakin iholle tehokkaan ja monipuolisen anti-age -hoitokeinon maksaläiskien kirkastamisesta juonteiden ja ryppyjen ehkäisemiseen!

.

Miten C-vitamiinia käytetään?

C-vitamiini tukee myös muiden antioksidanttien vaikutusta ja sitä voi käyttää yhdessä esimerkiksi E-vitamiinin, rasvahappojen ja hyaluronihapon kanssa.

C-vitamiini voi aiheuttaa iholla aluksi punoitusta, mutta se sopii yleensä ainesosana kaikille. C-vitamiini ei myöskään herkistä auringolle, joten sitä voi käyttää myös aamun ihonhoitorutiinissa. Päinvastoin se suojaa ihoa. Huomaathan kuitenkin, että C-vitamiinia sisältävä tuote ei korvaa aurinkosuojavoidetta! Suosittelemme käyttämään C-vitamiinituotteita aina yhdessä aurinkosuojavoiteen kanssa.

.

Lähde näistä liikkeelle

Bearelin valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia C-vitamiinituotteita, kuten kasvovesiä, seerumeita ja voiteita. Katso kaikki C-vitamiinituotteet täältä

Jätä kommentti