Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Lasi-iho: Näin saat hehkuvan ja kauniin meikkipohjan

Ihonhoidossa tavoiteltu lasi-iho (glass skin) ja uusi termi peili-iho (mirror skin) tarkoittaa ihoa, joka näyttää hehkuvalta, terveeltä, kosteutetulta ja nuorekkaalta. Lue alta, miten saavutat kauniin ja hehkuvan ihon helposti.

 

Kaksoispuhdistus

Puhtaan ja tasaisen ihon saamiseksi tulee panostaa ihon puhdistukseen. Vannommekin kaksoispuhdistuksen nimeen, sillä kaksoispuhdistuksella iho saadaan kunnolla puhtaaksi liasta, epäpuhtauksista ja meikistä.

Muista myös kuoria iho säännöllisesti. Hoitotuotteet imeytyvät puhtaaseen ihoon paremmin ja meikkikin levittyy sille kauniin tasaisesti.

.

Kasvovesi ja ”7 Skin Method”

Hehkuva ja kiinteän näköinen iho vaatii paljon kosteutusta (hydrating).

Käytä kosteuttavaa kasvovettä ja kokeile sen kerrostamista.

Lisää kasvovettä taputellen ja lisää tarvittaessa uusi kerros kun edellinen on hieman imeytynyt. Voit tehdä tämän jopa seitsemän kertaa peräkkäin. Nimitys ”7 Skin Method” tarkoittaakin kasvoveden tai essence -hoitonesteen kerrostamista jopa seitsemän kertaa kasvoille.

 

Kasvot-kategoria-ihonhoito

Kerrostaminen voi kuulostaa työläältä, mutta prosessi ei kestä kauaa. Edellisen kerroksen ei tarvitse imeytyä kokonaan ennen kuin taputtelet uuden kerroksen päälle. Huomaat eron heti, sillä kasvojen ihosta tulee kuulaampi ja täyteläisempi – aivan kuin kasvot olisivat juoneet ison lasin vettä!

Tässä kohtaa ihonhoitutiinia voit vaihtoehtoisesti lisätä kasvoille kosteuttavan sheet mask -kangasnaamion.

Näin saat helposti vietyä ihoon lisäkosteutusta ja tärkeitä ravinteita.

Sheet mask -kangasnaamio Bearel Emma

Tehokosteuta ihoa vesimäisen ohutta hoitonestettä sisältävällä sheet mask -kangasnaamiolla.

Essencet ja seerumit

Essencet ja seerumit on Koreassa tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Valitse kosteuttava essence tai seerumi, etenkin etanaseerumia ja hyaluronihappoa sisältävät hoitotuotteet ovat talvella hyvä lisä ihonhoitorutiiniin. Mizonin Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää korkean 50% pitoisuuden hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta ja samalla vahvistaa ihon suojakerrosta. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä ja se myös saa ihon näyttämään selkeästi paremmalta; pehmeältä ja täyteläiseltä.

 

Kosteusvoide

Tähän mennessä on varmaan tullut jo selväksi kosteuden tärkeys lasimaisen ja nuorekkaan ihon tavoittelussa. Kosteusvoiteista sinun kannattaa valita voide, joka ei jätä ihoa kerrostamisen jälkeen liian rasvaisen näköiseksi ja tuntuiseksi. Esim. pieni määrä Huxleyn Glow Awakening Cream -kasvovoidetta sopii erinomaisesti lasi-ihomaisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Kosteusvoide lukitsee kaiken hyvän kosteuden ihoon ja viimeistelee ihonhoidon.

Älä myöskään unohda käyttää silmänympärysvoidetta.

 

Meikki

Kunhan iho on kosteutettu, on helppo lisätä kasvoille meikkivoide.

Korealaiset BB-voiteet ovat melko peittäviä, mutta valikoimista löydät myös kevyempiä BB-voiteita. Ne sopivat erinomaisesti hehkuvan lopputuloksen tavoitteluun silloin, kun et halua mattapintaista tai liian tuhdin näköistä meikkiä.

Mizonin Watermax Moisture BB-voide sisältää hoitavia ainesosia, jotka jättävät ihon kosteutetuksi ja aavistuksen hohtavaksi mattaisen ja kakkumaisen lopputuloksen sijaan.

Myös cushion- eli tyynymeikkivoiteet ovat täydellinen valinta silloin, kun haluat ”meikittömän” ja luonnollisen näköisen ihon.

Lisää tyynymeikkivoide kasvoille pakkauksen mukana tulevalla meikkisienellä. Cushion-meikkivoiteet ovat käteviä, sillä voit lisätä meikkivoidetta melkein heti kosteusvoiteen jälkeen, sillä se lisätään iholle taputellen. Meikki levittyy kauniisti ohuena ja tasaisena kerroksena kasvoille.

Jätä raskaat meikkivoiteet. Saadaksesi hyvällä tavalla hehkuvan ihon, lisää kosteusvoiteen jälkeen kasvoille mahdollisimman nestemäisiä ja voidemaisia meikkituotteita.

Hentoa ja luonnollista hehkua poskipäille tuo BBIA:n highlighter, joka viimeistelee lasi-ihon: Last Highlighter 01 Cream Glass.

 

Kasvosuihkeet

Sinun kannattaa myös pitää mukana kasvosuihketta, jota voit suihkia meikinkin päälle, jottei iho pääse kuivumaan päivän aikana. Tällöin meikki ei lähde varisemaan tai hapettumaan yhtä helposti.

The Skin Housen Rose Water Mist toimii hyvin meikin kanssa, sillä se raikastaa välittömästi ihoa. Frudian Nutri-Moisturizing Cream In mist -kasvosuihke taas on ihanteellinen kuivuuteen taipuvaiselle iholle.

Ylläpidä kasvojen kosteustasapainoa päivän aikana meikittömälle ja meikilliselle iholle suihkutettavalla kasvosuihkeella.

 

Suosittelemme kaksoispuhdistukseen:

The Skin House Double Cleansing Set

Double Cleansing Set -puhdistuspari

.

Suosittelemme 7 Skin Methodin toteuttamiseen:

Mizon Water Volume EX First Essence

Mizon Water Volume EX First Essence

.

.

Jätä kommentti