Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

#imcoldmakeup – Kopioi trendaava huurteinen meikki

Vahvat korostukset ja kasvoja voimakkaasti kohottavat meikit ovat jäämässä taakse hempeämmän meikkityylin siirtyessä Koreasta myös länsimaisten kosmetiikkatrendien pariin. Hashtag #imcoldmakeup on kerännyt jo yli 100 miljoonaa katselukertaa TikTokissa. Tämän huurteisen meikkityylin paras asia on, että suurin osa tuotteista löytyy varmasti usean meikki-intoilijan meikkipussista!

I’m cold -meikki jäljittelee talvipakkasten aiheuttamaa luonnollista punastumista ja tyylin keskiössä on poskipuna. Simppeleimmillään meikki tarvitseekin vain poskipunan ja huulikiiltoa. Poskipunan runsas käyttäminen on ollut yksi 2022 suurimmista meikkitrendeistä ja I’m cold – meikki onkin jatkoa kesän poskien palamista jäljittelevälle meikkitrendille.

Katso videoilta mistä meikkityylissä on kyse:

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Heleä meikkipohja

Meikkityylissä meikkipohjan tulisi olla luonnollinen ja ihon tekstuuria häivyttävä. Toisissa ohjevideoissa neuvotaan käyttämään jopa mattaisia meikkivoiteita, joten kiiltävää glass-skin vaikutelmaa kannattaa välttää.

Levitä haluamaasi meikkivoidetta iholle siveltimellä, sormin tai meikkisienellä ja lukitse puuterilla. Halutessasi voit esimerkiksi lisätä valoa, peittää epäpuhtauksia tai tasoittaa ihon sävyä peitevoiteella. Jos normaaliin meikkirutiiniisi kuuluu aurinko- tai varjostuspuuterin käyttö, se vaihe kannattaa tässä meikkityylissä jättää välistä.

Tuotesuosituksia

Pakkasen puremat posket

Levitä poskipunaa W-kirjaimen muodossa poskipäille, poskille ja nenän päälle. Tässä tyylissä enemmän on enemmän, mutta häivytys ja asettelu on tärkeää.

Jos oikean sävyinen poskipuna puuttuu meikkipussistasi tai et halua kerrostaa puuterimaista poskipunaa, voit käyttää huulipunaa sekä poskilla, että huulilla. Tämä tekee myös meikistä saumattoman.

Sekä poskilla, että huulissa kannattaa suosia luonnollisia, ihon sävyyn sopivia sävyjä. Kylmälle ja kalpealle iholle sopii parhaiten vaaleanpunaiset sävyt, kun taas lämpimälle ihonsävylle sopii parhaiten persikkaan taittavat sävyt. Oikean sävyn määrittämiseksi kannattaa seurata ihon luonnollista punastumissävyä.

Tuotesuosituksia

Lumihiutaleita silmissä

Rajaa silmäsi alapuolelta kimmeltävällä rajaussiveltimellä. Lisää vielä kimmeltävää korostusvoidetta, luomiväriä tai eyelineria silmän sisänurkkiin. Tämä jäljittelee lumihiutaleiden kimallusta ja saa silmät säihkymään.

Tuotesuosituksia

Mehukkaat huulet

Viimeistele talvinen meikkisi poskiesi sävyyn sopivalla huulituotteella. Meikkityyliin sopii parhaiten kiiltävät huulisävytteet kiiltävän ja pigmenttisen värinsä ansiosta. Levitä huulisävytettä pieninä pisteinä huulten keskiosaan ja häivytä tuote sormin tai painelemalla huulia yhteen.

Tuotesuosituksia

Loppusilauksena voit lisätä korostusvoidetta tai -puuteria, tai vaikkapa glitterluomiväriä poskipäille ja nenänpäälle. Lisää hieman ripsiväriä ja meikkilookki on valmis!

Jätä kommentti