Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Beauty of Joseon – Hanbangin inspiroimat raaka-aineet

Beauty of Joseon on korealainen ihonhoitobrändi, joka on noussut viime vuosina räjähdysmäiseen suosioon ja on nyt vihdoin myös Bearelin valikoimassa. Perinteiseen korealaiseen lääketieteeseen eli Hanbangiin perustuva brändi ei ollut aluksi ollenkaan Koreassa tunnettu, mutta se löysi kiehtovan brändinsä myötä yleisöä länsimaista.

Miksi tuotteet ovat niin toimivia?

Beauty of Joseonin tuotteet ovat hellävaraisia, mutta erittäin tehokkaita ja monivaikutteisia, sillä koostumukset sisältävät aina runsaasti eri vaikuttavia aineita. Näistä moni on vuosisatoja käytettyjä Hanbangin inspiroimia kasviuutteita ja loput tutkitusti tehokkaita aktiiviaineita. Sen sijaan, että tuote keskittyisi vain yhteen tavoitteeseen tai yhteen ainesosaan, niin Beauty of Joseonin tuotteet pyrkivät kokonaisvaltaisempaan ihon hoitamiseen.

Beauty of Joseon valitsee raaka-aineensa pohjautuen hanbangiin


Hanbang on Joseon-dynastian ajalla kehitetty perinteisen lääketieteen muoto, jossa uskottiin kehon holistiseen hoitoon. Kauneuden uskottiin lähtevän sisältäpäin ja eri kasvien uskottiin parantavan eri kehonosien ja elinten toimintaa, ja elimistön tasapaino oli aina lopullinen tavoite. Donguibogam oli hanbangin raaka-aineita ja niiden ominaisuuksia käsittelevä opas. Siihen on tiivistetty, mitkä rohdokset tehoavat mihinkin elimiin ja millä tavoin.

Usein vaikutusten uskottiin olevan iholla ja muualla elimistössä samankaltaiset, ja siksi samoja raaka-aineita käytettiin usein niin ihonhoidossa kuin ruokavaliossakin. Riisistä tehtiin kasvovettä, hunajasta naamioita, yrteistä hoitovesiä ja punapavuista puhdistuspulveria. Lisäksi Joseon-dynastian kauneimmaksi nimetty nainen, Hwang Jini, kylpi ginseng-juuresta tehdyssä vedessä, minkä uskotaan olevan hänen hehkuvan ihonsa salaisuus.

Hanbang raaka-aineet

Monivaikutteiset ainesosat

Ginseng onkin Beauty of Joseonin tärkein ainesosa, ja sitä löytyy heidän useista tuotteista. Ginseng tunnetaan Koreassa nimellä ”jumalten yrtti” sen terveysvaikutusten myötä. Ginseng sisältää runsaasti saponiineja, jotka tehostavat ihon pintaverenkiertoa. Saponiineissa piilee ginsengin kirkastavien, elvyttävien sekä uudistavien vaikutusten salaisuus. Ginseng on siis niin anti-agen kuin heleyden tehoaine!

Toinen tärkeä ainesosa on vihreä luumu, jonka uskotaan puhdistavan kehoa ja mieltä. Vihreä luumu sisältää luontaisia AHA-happoja, jotka auttavat hellävaraisesti kuorimaan ja kirkastamaan ihoa. Vihreän luumun muut ravinteet tuovat iholle myös elvyttävän vaikutuksen.

Riisi on myös käytössä useissa Beauty of Joseonin tuotteissa. Riisin uskotaan rauhoittavan kehoa ja ihonhoidossa se taas tunnetusti kirkastaa ihoa. Tämän lisäksi riisi kosteuttaa ja vahvistaa ihoa beta-glukaanin sekä aminohappojen ansiosta.

Ginseng
Vihreä luumu
Riisi

Kokeile ainakin näitä


Beauty of Joseonilla on monta hittituotetta, mutta suosituimpia näistä ovat Ginseng-hoitoneste, Riisi-aurinkovoide, Retinaali-silmänympärysseerumi sekä Dynastia-voide.

Ginseng Essence Water on paras tapa kokea ginsengin hyödyt, sillä se sisältää 80% ginsengiä. Lisäksi tuotteessa on 2% niasiiniamidia tehostamaan ginsengin vaikutuksia. Koostumus on erittäin täyteläinen, muttei lainkaan öljyinen. Tuote imeytyy nopeasti jättäen iholle kosteutetun hehkun.

Beauty Of Joseon Gingseng Essence Water
Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics

Relief Sun: Rice + Probiotics on TikTokissa erittäin suosituksi tullut aurinkovoide, joka on tunnettu sen ilmavan kevyestä ja kosteuttavasta koostumuksesta. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja jättää luonnollisen kevyen hehkun iholle. Lisäksi riisi ja probiootit auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria ja tarjoavat antioksidanttisia vaikutuksia.

Retinaali on retinolia tehokkaampaa

Retinal Eye Serum sisältää vielä retinolia vahvempaa retinaalia. A-vitamiinin eri muotojen täytyy vaiheittain muuntautua retinoiinihapoksi, jotta ne voivat vaikuttaa iholla. Mitä kauempana ne ovat retinoiinihaposta, sitä enemmän ne menettävät tehoaan muuntautuessaan. Ja sillä retinaalin täytyy muuntautua vain kerran, vastaa 0,01% retinaalia noin 0,1% retinolia tehokkuudessaan.

Beauty of Joseonin retinaali-silmänympärysseerumi sisältää 0,02% retinaalia, joka on täydellinen pitoisuus saamaan tehokkaasti retinaalin hyödyt ilman ihoärsytystä. Tuote on suunniteltu nimenomaan sopimaan silmänympärysiholle, mutta mikään ei estä sitä käytettävän koko kasvoille

Beauty of Joseon Retinal Eye Serum

Ihon hyvinvointi lähtee tasapainosta

Beauty of Joseon Dynasty Cream

Dynasty Cream on Beauty of Joseonin ensimmäinen tuote ja siinä tiivistyykin brändin koko ihonhoitofilosofia. Se sisältää 29% kirkastavaa riisiä, 5% elvyttävää ginsengiä, 2% ravitsevaa skvalaania ja 2% vahvistavaa niasiiniamidia ihon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.

Voide pyrkii tasapainottamaan ihon vesi-öljy-tasapainon ja jättää hennon hehkun iholle. Koostumus on erittäin täyteläinen geeli, joka sopii erityisesti pintakuivalle sekaiholle, mutta myös kuivalle iholle kevyemmäksi voiteeksi ja öljyiselle iholle tuhdimmaksi voiteeksi.

Beauty of Joseonilta löydät ihan koko ihonhoitorutiinin puhdistustuotteista kuorintoihin ja naamioihin, joten kannattaa tutustua yhteen tämän hetken suosituimmista korealaisista brändeistä! Tuotteet löytyvät nyt verkosta ja myös myymälästä!

2 kommenttia artikkeliin ”Beauty of Joseon – Hanbangin inspiroimat raaka-aineet”

Jätä kommentti