Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Purito SEOUL | Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge

9,95

Konjac-sieni tehostaa kasvojenpuhdistusta ja jättää kasvot pehmeiksi. Biohajoava, käsin valmistettu, luonnollinen puhdistussieni kasvoille.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge

Konjac-sieniPurito Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge (2)

 

Purito SEOUL Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge on konjac-sieni, joka vie kasvojenpuhdistuksesi uudelle tasolle.

Luonnollinen ja käsin valmistettu

Sieni on valmistettu käsin scoriasta (8%) sekä luonnollisesta konjacista (92%), jotka auttavat poistamaan ylimääräistä talia. Pehmeä sieni on turvallinen käyttää myös herkälle iholle.

Scoria on kivilaji, jota saadaan tulivuoren magmasta Etelä-Korean Jeju-saarella. Scoria-jauhetta on käytetty sienen valmistuksessa sen mineraalirikkaan koostumuksensa ansiosta.

Tehostaa puhdistusta

Sieni vaahdottaa puhdistustuotteen paksuksi, kuohkeaksi vaahdoksi, joka poistaa tehokkaasti lian, epäpuhtaudet sekä meikin ja aurinkovoiteen jäämät iholta. Samalla sieni kuorii ihoa hellävaraisesti sekä auttaa kontrolloimaan ihon talintuotantoa.

Sopii päivittäiseen käyttöön.

 

Käyttö

Kastele sieni ja lisää siihen pieni määrä puhdistusvaahtoa tai -geeliä. Vaahdota Voit myös käyttää sientä kasvojen pesuun pelkän veden kanssa.

Sienen voi ripustaa käytön jälkeen kuivumaan narusta. Sieni kestää käytössä 1-2 kuukautta, minkä jälkeen sen voi kierrättää biojätteiden joukossa.

Näin desinfioit sienen käyttökertojen välissä: upota sieni veteen mikronkestävässä kulhossa. Pyöritä kulhoa mikrossa 1-1,5 minuuttia. Ota kulho varovasti pois mikrosta, sillä se voi olla hyvin kuuma. Anna sienen kuivua.

 

Materiaali

Konjac Powder (92%), Jeju Scoria Powder (8%)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purito SEOUL | Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge”

Saatat myös pitää...

Purito Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge
Purito SEOUL | Jeju Volcanic Scoria Konjac Sponge
9,95