Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
–20%

Purito | Fermented Complex 94 Boosting Essence

5.00 5:stä
(1 tuotearvio)

26,90 21,52

94% useiden fermentoitujen tehoaineiden yhdistettä sisältävä hoitoneste kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä edesauttaa muiden tuotteiden imeytymistä. Hajusteeton ja vegaaninen.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Fermented Complex 94 Boosting Essence

HoitonestePurito Fermented Complex 94 Boosting Essence

 

Purito SEOUL Fermented Complex 94 Boosting Essence on kirkastava ja ihon hyvinvointia ylläpitävä hoitonese, joka sisältää 94% eri fermentoitujen tehoaineiden yhdistettä, joka on sidottu syvälle ihoon meneviin mikro-hiukkasiin.

Tämä varmistaa kosteuttavien ja kirkastavien ainesosien paremman imeytymisen. Hoitoneste saa myös muiden tuotteiden, kuten seerumien ja voiteiden tehoaineet imeytymään syvemmälle ihoon.

Vaikuttavat aineet

Lactobacillus/Rice ferment on Lactobacillus bakteerilla fermentoitua riisiä, joka omaa kaikki riisin kirkastavat ja ravitsevat ominaisuudet, mutta fermentoinnin kautta entistä tehokkaampana.

Fermentoidut ainesosat tukevat myös ihon mikroflooran hyvinvointia, joka auttaa ihon kokonaisvaltaista terveyttä.

Vihreän teen uute on tehokas antioksidantti ja ihoa rauhoittava ainesosa. Vihreä tee myös auttaa hillitsemään tulehdusta sekä ihon ylimääräistä öljyyntymistä.

Niasiiniamidi kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihon suojamuuria. Lisäksi se viestii iholle, että sen tulisi tuottaa lisää kollageenia ja samalla kontrolloi ihon ylimääräistä öljyyntymistä.

Adenosiini hoitaa hellävaraisesti hienoja juonteita.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille monipuolisten ainesoisensa sekä kevyen, mutta kosteuttavan koostumuksensa puolesta.

 

Käyttö

Levitä puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen tai sen sijasta. Lisää lopuksi muut ihonhoitotuotteet: seerumi ja kasvovoide. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

 

Ainesosat

Butylene Glycol(Humectant), Camellia Sinensis Leaf Extract(Skin-Conditioning Agent), Taraxacum Platycarpum Extract(Skin-Conditioning Agent), Lactobacillus/Rice Ferment(Skin-Conditioning Agent), Morus Alba Bark Extract(Skin-Conditioning Agent), Niacinamide(Skin-Conditioning Agent), 1,2-Hexanediol(Solvent), Water(Solvent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer(Viscosity Increasing Agent), Caprylyl Glycol(Skin-Conditioning Agent), Allantoin(Skin-Conditioning Agent), Arginine(Skin-Conditioning Agent), Adenosine(Skin-Conditioning Agent), Disodium EDTA(Chelating Agent), Dipotassium Glycyrrhizate(Skin-Conditioning Agent), Portulaca Oleracea Extract(Skin-Conditioning Agent), Glycerin(Humectant), Perilla Ocymoides Seed Extract(Skin-Conditioning Agent), Sodium Hyaluronate(Skin-Conditioning Agent), Nelumbo Nucifera Flower Extract(Skin-Conditioning Agent)

1 arvio tuotteelle Purito | Fermented Complex 94 Boosting Essence

  1. 5 5:stä

    Eve

    Kevyen tuoksuinen ja kosteuttava essence, sopi herkälle iholleni.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Purito Fermented Complex 94 Boosting Essence
Purito | Fermented Complex 94 Boosting Essence
26,90 21,52