Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mizon | Pore Fresh Clear Nose Pack

4.56 5:stä
(9 tuotearviota)

1,90

 • Mizon
 • Mustapäälaastari
 • 1 kpl

Supersuosittu mustapäänaamio poistaa nenältä epäpuhtaudet ja auttaa pitämään ihohuokoset puhtaampina. Uudistunut pakkaus 2022

Varasto loppu

Kuvaus

Mizon Pore Fresh Clear Nose Pack

MustapäälaastariMizon Pore Fresh Clear Nose Pack

 

Mizon Pore Fresh Clear Nose Pack -mustapäälaastari poistaa nenältä musta- ja valkopäät. Sen sisältämät hiili, savi ja kasviuutteet puhdistavat ihohuokosista tehokkaasti likaa ja rasvaa.

Tuotteen tehoainesosat

Nenän iholta poisvedettävän naamion hiili ja Marokon rhassoul-savi poistavat mustapäitä. Valkoinen kaoliinisavi irrottaa kuollutta ihoa sekä valkopäitä.

Mineraalipitoinen savi on ihanteellinen ainesosa epäpuhtauksien hoidossa. Se imee itseensä epäpuhtauksia ja hillitsee myös uusien mustapäiden syntymistä. Pore Fresh Clear Nose Pack -mustapäänaamion kaktuksen kukkauute ja kameleonttilehtiuute rauhoittavat ihohuokosia.

Tuotteen hyödyt lyhyesti

Mustapäälaastari auttaa säännöllisesti käytettynä pitämään nenän ihohuokoset puhtaampina ja vähentämään uusien mustapäiden syntymistä.

Mizon Pore Fresh Clear Nose Pack

Käyttö

 1. Puhdista nenä ja sen ympärysiho. Poista puhdistusliuskasta läpinäkyvä suojakalvo ja kiinnitä liuska nenän päälle, kostutetulle iholle. Ihon on oltava kostea, sillä mustapäälaastari aktivoituu päästessään kosketuksiin veden kanssa. Älä kostuta naamiota ulkopuolelta.
 2. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia, kunnes laastari on kokonaan kuivunut.
 3. Irrota nenältä vetämällä varovasti reunoista.
 4. Huuhtele tai pyyhi nenän iho kasvovedellä ja viimeistele kasvovoiteella.

Käytä kerran viikossa osana muita ihonhoitorutiineja.

 

Ainesosat

PVP, VP/BA Copolymer, Modified Alcohol, Purified Water, Black Iron Oxide (CI 77499), Dimethicone, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Moroccan Lava Clay, Kaolin, 1,2-Hexanediol, Night Blooming Cereus Flower Extract, Phellinus linteus Extract, Mugwort Extract, Leaf Extract of Aloe Vera, Houttunya Cordata Extract, Eclipta Prostrata (Falsa Daisy) Extract

9 arviota tuotteelle Mizon | Pore Fresh Clear Nose Pack

 1. 5 5:stä

  Mandri (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan parhaita. Niin super tyydyttävää, kun mustaan lappuun jää selkeästi näkyvää likaa, talitikkuja ja kaikki pienet ihokarvat. Lisäksi nenällä näkyi reikiä josta tali oli lähtenyt. Välillä toimii paremmin ja välillä hiukan huonommin, riippuen miten saa ihohuokoset auki, ehkä myös edeltävät kasvojen hoitotuotteet vaikuttaa asiaan. Jää ehdottomasti vakiokäyttöön!

 2. 5 5:stä

  LinRon

  Auttaa todella paljon, etenkin talin poistamiseen. Mustan värin ansiosta näkee varmasti, että nenäpäähän kertynyt lika jää laastariin kiinni. Nenäpää on puhtaamman näköinen talin poistamisen jälkeen. Hyvä ekstra ihonpuhdistukseen oman tarpeen tullessa.

 3. 5 5:stä

  Iris (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii! Ei kai sitä muuta voi tästä sanoa.

 4. 4 5:stä

  ellKoo

  Nämä pitkään itsellä ollut käytössä ja tykkään. Poistaa pienimmätkin liat, ihan nenän ihokarvoja myöden. Välillä lappuun tarttuu enemmän, välillä vähemmän. Suosittelen kokeilemaan saunan jälkeen. 🙂

 5. 4 5:stä

  Roosa H (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkäsin! Tilaisin uudestaan. Kiva saunan jälkeen.

 6. 4 5:stä

  Nelli (varmistettu kirjoittaja)

  Toimivat, kiva kun näkee mustaa pintaa vasten irronneet epäpuhtaudet 🙂

 7. 5 5:stä

  Toni keskikallio (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkäsin

 8. 4 5:stä

  e_s (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote. Selkeästi jää jotain mustaa pintaa vasten. Ei kuitenkaan tee ainakaan melko suurella käyttövälillä ihmeitä iholle, mutta kiva lisä aina toisinaan.

 9. 5 5:stä

  Reetta K

  Paras mustapäälaastari. Tuntuu et oikeesti jää pintaan ihohuokosista tavaraa. Toimii varsinkin kun on ihohuokoset auki eli suihkun tai saunan jälkeen.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...