Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mixsoon | Hoitonesteet

29,90

100 % vaikuttavia uutteita sisältävät hoitonesteet hehkuvan ihon takaamiseksi. Tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty-free.

Kuvaus

Mixsoon hoitonesteet

Hoitonestemixsoon mood

 

Mixsoon hoitonesteet ovat laadukkaita, 100 % vaikuttavaa uutetta sisältäviä hoitonesteitä. Ne ovat täysin vegaanisia ja cruelty-free.

Hoitonesteiden sisältämät uutteet uutetaan huolellisesti alle 50℃. Uutosprosessissa raaka-aineista kerätään mahdollisimman paljon ravinteita, ainesosien tehokkuutta vaalien. Hoitonesteitä ei laimenneta, jotta uutteiden täysi hyöty tulee esiin. Ne ovat täten paksumpia kuin kasvovedet ja sisältävät niitä enemmän vaikuttavaa ainetta. Hoitonesteitä on tarkoitus kerrostaa hehkuvan ihon aikaansaamiseksi. Saatavilla neljän eri uutteen hoitonesteet:

 

Soondy Centella Asiatica Essence – 100 % centellaa eli rohtosammakonputken uutetta sisältävä tehokas hoitoneste, joka vahvistaa, korjaa ja uusii ihoa. Kevyt ja kosteuttava koostumus, rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta.

Bifida Ferment Essence – Sisältää 100 % bifida-uutetta, joka on fermentoitu bakteeriuute. Se vahvistaa ihon mikrobiomia ja suojakerrosta, mutta myös tuo hehkua iholle edistäen sen terveyttä.

Panax Ginseng Root Essence – Väsynyttä ihoa elvyttämä ja heleyttävä hoitoneste sisältää 100 % ginseng-uutetta, joka kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa samalla häivyttäen hienoja juonteita ja tuoden kiinteyttä iholle. Kevyt ja täyteläinen.

Heartleaf Essence – 100 % heartleaf eli viherkameleonttilehden uutetta sisältävä, ärtynyttä ja ongelmaista ihoa tasapainottava hoitoneste. Rauhoittaa, vahvistaa ja kevyesti puhdistaa. Kontrolloi ylimääräistä öljyntuotantoa samalla kosteuttaen ihoa.

 

Käyttö

Levitä tuotetta puhdistetuille kasvoille kevyesti taputellen käsillä tai hellästi pyyhkien vanulapulla kasvoveden jälkeen. Kerrosta halutessasi muiden hoitonesteiden kanssa.

Lisätiedot

Uute

Centella Asiatica, Bifida Ferment, Ginseng Root, Heartleaf

Ainesosat

Soondy Centella Asiatica Essence:

WATER, BUTYLENE GLYCOL, CENTELLA ASIATICA EXTRACT

Bifida Ferment Essence:

WATER, BUTYLENE GLYCOL, BIFIDA FERMENT EXTRACT, GLYCERIN

Panax Ginseng Root Essence:

Water, Butylene Glycol, Panax Ginseng Root Extract

Heartleaf Essence:

Water,Butylene Glycol,Houttuynia Cordata Extract

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mixsoon | Hoitonesteet”

Saatat myös pitää...

mixsoon essencet tuotekuva
Mixsoon | Hoitonesteet
29,90