Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid

5.00 5:stä
(1 tuotearvio)

20,90

Jättikokoinen syväkosteuttava seerumi sisältää jäätikkövettä ja kolmea eri kokoista hyaluronihappoa. Saavuta lasi-iho ilman tahmeutta.

Varasto loppu

Kuvaus

Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid Serum

SeerumiGlacier Water Hyaluronic Acid Serum

 

Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid Serum on minimalistinen seerumi, jonka tarkoitus on viedä kosteutta syvälle ihoon. Jäätikkövesi ja erikokoiset hyaluronihappomolekyylit imeytyvät ihoon tehokkaasti täyteläistäen sitä. Jäätikkövedellä on myös ihoa rauhoittava ominaisuus ja se auttaa ihon luontaista kosteustasapainoa, jolloin iho pysyy kosteana itse pidempään.

Lasi-iho ilman tahmeutta

Mixsoon lupaa, että tuotetta voisi kerrostaa iholle jopa kolme kertaa ilman, että tuote muuttuu tahmeaksi iholla. Tuotetta voi kerrostaa itsessään, mikäli iho on erittäin pintakuiva tai haluat vain saavuttaa kauniin lasisen hehkun iholle. Tuote sopii kuitenkin hyvin kerrostettavaksi myös muiden lempituotteidesi kanssa sekä esimerkiksi Mixsoonin kasvovesien ja hoitonesteiden kanssa.

Isosta koostaan huolimatta tuotteen koostumus ja kosteuttavuus ovat ihan seerumin luokkaa ja tavallaista kasvovettä täyteläisempää. Tuote onkin erittäin taloudellinen valinta kaikille ihotyypeille. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus.

 

Käyttö

Lisää seerumia puhtaalle kasvojen iholle kasvoveden jälkeen. Sulje kosteus ihoon käyttämällä lopuksi vielä kasvovoidetta.

Ainesosat

Water (Aqua), Water (Glacier Water), Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate

1 arvio tuotteelle Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid

  1. 5 5:stä

    miamaria (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan mieletön tuote!! Niin kosteuttava ja kevyt kasvoilla, ei tahmaa ollenkaan ja voi ihan oikeasti kerrostaa vaikka kolmesti. En vaihda ikinä pois! Ja on lisäksi ehkä maailman riittoisin purkki 😀

Lisää arvio

Saatat myös pitää...