Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
–40%

Goodal | Heartleaf Calming Essence

Original price was: 34,90€.Current price is: 34,90€. 20,94

97% viherkameleonttilehden uutetta sisältävä hoitoneste, joka tutkitusti rauhoittaa ihoa ja vahvistaa sen suojamuuria. Raikas tuoksu, vegaaninen koostumus.

Varastossa

Kuvaus

Goodal Heartleaf Calming Essence

HoitonesteGoodal Heartleaf Calming Essence

 

Goodal Heartleaf Calming Essence on 97% viherkameleonttilehden uutetta sisältävä hoitoneste. Viherkameleonttilehti rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia, joten se auttaa myös epäpuhtauksien hoidossa.

Tuotteella on kevyt ja juokseva, kosteuttava koostumus. Tuotteessa on raikas ja maanläheinen sitrustuoksu. Vegaaninen koostumus.

Uutteen laadulla on väliä

Goodal panostaa kaikissa tuotteissaan käytettyjen kasviuutteiden laatuun. Viherkameleonttilehden uutetta varten kasvin lehdet kerätään Jeju-saarelta käsin, kun ne eivät ole vielä täysikasvuisia. Tällöin niissä on enemmän vaikuttavaa ainetta kversetiinia. Lehdet puhdistetaan ja niistä tehdään uutetta 120 tunnin ajan matalassa lämpötilassa, jotta kaikki vaikuttavat aineet saadaan kerättyä.

Tutkitusti tehokas

Goodal on suorittanut 5 eri testiä tämän hoitonesteen vaikutuksista. Goodal on tutkinut tuotteen sopivuutta epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja herkälle iholle. Tuote todettiin molemmilla sopivaksi. Goodal on myös tutkinut tuotteen herkistävyyttä. Tuotteen ei todettu aiheuttavan ihoärsytystä. Lisäksi tuotteen rauhoittavaa ja ihon suojamuuria vahvistavaa vaikutusta on tutkittu. Tuotteen todettiin rauhoittavan merkittävästi ihoärsytystä jo 24 tunnissa. Ihon suojamuuri vahvistui siten, että ihon kosteuden haihtuminen laski 14 päivän aikana 55%.

 

Käyttö

Levitä tuotetta puhtaille kasvoille joko käsin taputellen tai vanulappulla pyyhkien. Vanulapuilla voi myös tehdä tuotteesta mini-kangasnaamioita rauhoittamaan ärtyneitä ihoalueita. Viimeistele kosteusvoiteella.

Ainesosat

Houttuynia Cordata Extract, 97.5%), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Betaine, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Tromethamine, Sodium Phytate, Dextrin, Carbomer

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Goodal | Heartleaf Calming Essence”

Saatat myös pitää...

Goodal Heartleaf Calming Essence
Goodal | Heartleaf Calming Essence
Original price was: 34,90€.Current price is: 34,90€. 20,94