Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Esfolio | 3HA Foot Peeling Mask

7,90

  • Esfolio
  • Kuorintasukat jaloille
  • 40 ml | 1 pari

Kuorintasukat jaloille poistavat kuollutta ihoa ja tekevät jaloista pehmeät.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): E-06 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Esfolio 3HA Foot Peeling Mask

Kuorintasukat jaloille

 

Esfolio 3HA Foot Peeling Mask -pakkaus sisältää yhden parin tehokkaita kuorintasukkia jaloille. Kuorintasukat poistavat jaloista tehokkaasti ja kivuttomasti kuivan ihon jalkapohjista. Rentoudu 1,5 h ajan kuorintasukat jalassa ja huuhtele jalat huolella. Kuiva iho kuoriutuu jaloista noin viikon kuluttua.

Tehokas, vaiheittainen kuorinta

Pidä kuorintasukat jalassa 1,5 tunnin ajan ja huuhtele jalat vedellä. Ensimmäisinä päivinä et huomaa jaloissasi mitään eroa, mutta noin viikon päästä yllätyt, kun kuiva iho alkaa kuoriutumaan pois.

Voit edistää kuivan ihon lähtemistä käymällä suihkussa/saunassa ja hieromalla jalkoja, mutta malta olla repimättä kuivaa ihoa väkisin. Se lähtee kyllä ajallaan, noin viikon sisällä kuoriutumisprosessin alkamisesta.

Kuorintasukat sisältävät kolmea erilaista happoa: BHA, AHA ja PHA -hapot kuorivat jalat tehokkaasti ja hellävaraisesti.

 

Käyttö

  1. Laita sukat molempiin jalkoihin.
  2. Kaada molempiin sukkiin yhden nestepussin sisältö.
  3. Hiero hieman jalkoja ja anna sukkien olla jalassa 1,5 tunnin ajan.
  4. Poista sukat jalasta ja huuhtele jalat puhtaaksi.

HUOM! Kuorintasukkien ei tulisi missään vaiheessa sattua, kirvellä tai kutittaa hillittömästi jalkoja. Ethän käytä kuorintasukkia silloin, jos jaloissasi/kovettumissasi on haavoja. Pese jalat jalkahoitosukkien käytön jälkeen, ettei kuorinta-ainetta jää jalkoihin.

Ei suositella diabeetikoille, raskaana oleville ja rikkoutuneelle iholle. Jos tunnet käytön aikana kipua tai kirvelyä, poista kuorintasukat jalasta ja huuhtele jalat puhtaaksi.

 

Ainesosat

Alcohol, Water (Aqua), Propylene Glycol, Lactic Acid (54 000ppm), Urea, Isopropyl Alcohol, Glycolic Acid (17 500ppm), Betaine, Allantoin, Butylene Glycol, Canica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Hydroxyethylcellulose, Salisylic Acid (3000ppm), PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Tocopheryl Acetate, Lactobionic Acid (100ppm), Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycerin, Citric Acid (7500 ppb), Tartaric Acid (550ppb), Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Fragrance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Esfolio | 3HA Foot Peeling Mask”

Esfolio 3HA Foot Peeling Mask
Esfolio | 3HA Foot Peeling Mask
7,90