Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX | One Step Original Clear Pad

5.00 5:stä
(2 tuotearviota)

25,99

 • COSRX
 • Kasvovesilaput
 • 70 kpl / 135 ml

Pakkauksessa 70 kpl ihoa hellästi kuorivia ihonhoitolappuja, joiden BHA-hapot puhdistavat ihohuokosia ja ehkäisevät uusien epäpuhtauksien muodostumista.

Varastossa

Kuvaus

COSRX One Step Original Clear Pad

Hoitolaput

 

COSRX One Step Original Clear Pad -pakkaus sisältää 70 kpl ihoa kuorivia hoitolappuja. Kasvoveden tilalta käytettävät hoitolaput ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista ja auttavat rasvoittuvan ja akneihon hoidossa.

One Step Original Clear Pad palauttaa ihon pH:n puhdistuksen jälkeen. Lappujen matala pH auttaa ehkäisemään bakteereja ja ihotulehduksia.

Rauhoittavat laput kuorivat hellävaraisesti

Kuorintalappuihin imeytetty hoitoneste sisältää 1 % salisyylihappoa ja 85,9 % pajunkuorivettä, jotka molemmat rauhoittavat, puhdistavat ja poistavat epäpuhtauksia sekä kuollutta ihosolukkoa kasvoilta hellävaraisesti.

Sokeriruo’osta johdetulla Betaine Salicylatella on tavallista salisyylihappoa rauhoittavampi vaikutus iholle.

Kenelle laput sopivat?

One Step Original Clear Pad hoitolaput sopivat päivittäiseen käyttöön, erityisesti rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Hoitolapuista on apua myös niskan ja selän finneihin: pyyhi yhdellä lapulla iho suihkun jälkeen. Lisää vartalolle seuraavaksi esimerkiksi aloegeeliä.

Aktiiviaineet syväpuhdistavat ihohuokosista talia pitäen ihon tekstuurin puhtaampana ja sileämpänä.

COSRX One Step Original Clear Pad lyhyesti:

 • Puhdistaa ihohuokosia ylimääräisestä talista ja epäpuhtauksista
 • Epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja akneiholle
 • Poistaa kuollutta ihosolukkoa
 • Tasapainottaa ihoa palauttamalla sen pH:n
 • Parantaa seuraavien hoitotuotteiden imeytymistä

 

Käyttö

Pyyhi hoitolapun karheammalla puolella kasvojen iho heti puhdistuksen jälkeen. Pyyhi seuraavaksi pehmeämmällä puolella poistaaksesi mahdollisen lian kasvoilta. Sulje pakkauksen kansi aina huolella, jotta hoitolaput pysyvät kosteina ja puhtaina.

Voit myös asetella useamman lapun kasvoille ja jättää muutaman minuutin ajaksi vaikuttamaan kasvonaamion tavoin. Kasvojen ihoa ei tarvitse huuhdella hoitolapun jälkeen.

Jatka ihonhoitorutiinia normaalisti muilla lempituotteillasi (essence, seerumi, silmänympärysvoide, emulsiovoide, kasvovoide, aurinkovoide/yönaamio).

 

Ainesosat

Salix Alba Bark Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine Salicylate, Ethyl Hexanediol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Limonene

2 arviota tuotteelle COSRX | One Step Original Clear Pad

 1. 5 5:stä

  Kata

  Olen käyttänyt näitä aamuisin, sillä tuntuu että nämä auttavat ihon rasvoittumiseen. Lapuissa on paljon nestettä. Itse pyyhin kasvot, kaulan, korvien takaa ja hiusrajasta sekä rintakehästä ja pakaroista eikä lappu ole tämänkään jälkeen kuiva. Suosittelen siis myös heille, jotka kärsivät vartalon epäpuhtauksista.

 2. 5 5:stä

  Klaudia (varmistettu kirjoittaja)

  Näiden avulla iho on muuttunut kirkkaammaksi, ja finnejä on ollut vähemmän. Sopivat myös atooppiselle iholleni.

Lisää arvio

COSRX One Step Original Clear pad
COSRX | One Step Original Clear Pad
25,99