Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX | AHA 7 Whitehead Power Liquid

4.25 5:stä
(4 tuotearviota)

24,90

 • COSRX
 • AHA-happoja sisältävä hoitoneste
 • 100ml

AHA 7 Whitehead Power Liquid ehkäisee valkopäitä, kosteuttaa ja ylläpitää ihon puhtautta sekä kirkkautta. Anti-age vaikutteinen.

Varastossa

Kuvaus

COSRX | AHA 7 Whitehead Power Liquid

HoitonesteAHA Whitehead Power Liquid -hoitoneste

 

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid on ihoa kuoriva ja kirkastava hoitoneste.

Tuote sisältää 7% glykolihappoa, joka on vesiliukoinen AHA-happo. Glykolihappo kirkastaa ja kuorii ihoa, mutta sillä on myös kollageenia stimuloivia vaikutuksia. Hoitonesteen sisältämä omenavesi (75%) tuo hellävaraista kuorivaa vaikutusta samalla kosteuttaen ihoa. Alkoholiton ja hajusteeton hoitoneste auttaa poistamaan ja ehkäisemään valkopäitä.

.Omenaveden pektiinit sisältävät runsaasti p0lyfenolisia antioksidantteja, joiden avulla hoitoneste auttaa poistamaan vapaita radikaaleja ennen kuin ne vahingoittavat ihoa. AHA-hapot parantavat kuivaa ja epätasaisen sävyistä ihoa ja niiden ansiosta ihosta tulee nuoremman näköinen.

AHA 7 Whitehead Power Liquid sisältää myös tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Hoitoneste poistaa iholta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon vieden ihoon samalla sen tarvitsemaa kosteutusta. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen koostumus.

 

Käyttö

Lisää tuotetta vanulappuun ja käy sillä kasvot läpi. Aloita tuotteen käyttö vain muutaman kerran viikossa ja lisää tuotteen käyttöä, kun ihosi on tottunut tuotteeseen. Happotuotteet voivat ärsyttää ihoa jos ihosi ei ole tottunut niihin.

Ainesosat

Pyrus Malus Fruit Water, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Aqua/Water, Niacinamide, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum

4 arviota tuotteelle COSRX | AHA 7 Whitehead Power Liquid

 1. 4 5:stä

  Mirjami (varmistettu kirjoittaja)

  Muutaman käyttökerran jälkeen ihon sävyerot ovat tasoittuneet. Riittoisa tuote. Jos ihossa on rikkinäisiä kohtia kannattaa välttää käyttöä, sillä tuote kirvelee. Tehokkaan oloinen, ”vahva aine”.

 2. 5 5:stä

  Hamajo (varmistettu kirjoittaja)

  Pitää ihon kirkkaana, auttaa häivyttäämään epäpuhtauksia

 3. 4 5:stä

  Leea (varmistettu kirjoittaja)

  Kirkastaa ihoa ja saa sen suorastaan hehkumaan seuraavana aamuna. Herkälle iholleni sopii käytettäväksi max 2 kertaa viikossa. Tekee tehtävänsä ja on todella riittoisa!

 4. 4 5:stä

  Roni

  Toimiva tuote, puhdistaa hyvin iholta epäpuhtauksia

Lisää arvio

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 
COSRX | AHA 7 Whitehead Power Liquid
24,90