Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Banila | Co Covericious Cushion Puff Set (5pcs)

12,90

Setti sisältää 5 cushion puff -tyylistä meikkisientä. Cushion puff -meikkisienillä saat tehtyä tasaisen meikkipohjan menettämättä sienen takia peittoa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): BC-01 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Banila Co Covericious Cushion Puff Set

MeikkisienisettiBanila co Covericious Cushion Puff Set

 

Banila Co Covericious Cushion Puff Set sisältää 5 kpl cushion puff-tyylistä meikkisientä. Cushion puff -meikkisienellä saat helposti täydellisen pohjan ilman, että menettää meikkivoiteen peittävyyttä. Cushion puff -meikkisieni ei ime itseensä paljoa meikkivoidetta ja siitä saa kaiken tuotteen helposit painettua kasvoille.

Meikkisienen pinta on tasainen ja kimmoisa, mikä auttaa luomaan tasaisen pohjan. Meikkisienen reunalla on helppo levittää meikkivoidetta esimerkiksi nenänpieliin ja silmien alle. Cushion puff -meikkisieni soveltuu hyvin myös aurinkovoiteen, BB-voiteen ja peitevoiteen levittämiseen. Voidaan myös käyttää korvaamaan toisen cushion-meikkivoiteen sieni (sienen halkaisija noin 5,5 cm).

Meikkisieni on helppo pestä joko saippualla tai puhdistusöljyllä käytön jälkeen.

 

Käyttö

Levitä meikkivoidetta joko ensiksi pisteittäin kasvoille tai pieni määrä suoraan sienelle ja taputtele se tasaisesti koko kasvoille. Käytä sientä aina kuivana ja taputtele tuote ihoon hankaamisen sijaan. Hyvin hoidettuna yhtä sientä voi käyttää niin kauan, kunnes se haurastuu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Banila | Co Covericious Cushion Puff Set (5pcs)”

Saatat myös pitää...

Banila Co Covericious Cushion Puff Set
Banila | Co Covericious Cushion Puff Set (5pcs)
12,90