Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Laneige – Esittelyssä Bearelin uusi brändi

Laneige on uusi tulokas Bearelin brändivalikoimaan. Kulttimaineen saavuttanut brändi on nyt saatavilla virallisesti Suomesta. Brändi julkaistaan osana Bearelin K-Beauty Event 2021 -verkkotapahtumaa.

 

Laneige

Laneige on korealainen tuotemerkki, joka ei paljoa esittelyjä kaipaa. Vuonna 1994 perustetun brändin emoyhtiö Amore Pacific kuuluu maailman 15 suurimman kosmetiikkayrityksen joukkoon. Amore Pacificin alla onkin yli 30 kosmetiikka- ja terveystuotebrändiä.

Laneigen lisäksi myös korealaiset ETUDE (entinen Etude House), Innisfree ja Mamonde kuuluvat Amore Pacificin brändikirjoon.

Nimi Laneige tulee ranskan kielen sanasta ”la neige”, joka tarkoittaa lunta. Brändin konsepti pohjautuu Laneigen Advanced Water Science -teknologiaan, jonka painotus on ihon kosteutuksessa ja kauniisti, lähes lumen lailla säteilevän tasapainoisen ihon saavuttamisessa.

Laneige banneri Cream Skin -hoitotuotteet

Suomeen Laneige saapui tänä keväänä 2021, ja Bearel on saanut kunnian olla yksi brändin virallisista jälleenmyyjistä.

Kasvavasta valikoimastamme löydät nyt kosteuttavan kasvosuihkeen, tehokosteuttavan kasvoveden, ylellisen kosteusvoiteen sekä legendaarisen tehokosteuttavan yönaamion huulille.

 

Kolme Laneigen tuotetta, joita suosittelemme testaamaan:

 

Cream Skin Refiner MistCream Skin Refiner Mist

Cream Skin Refiner Mist on monikäyttöinen kasvosuihke, jonka avulla saavutat vaivattomasti kosteutetun ja heleän lasi-ihon.

Suihke sopii käytettäväksi kasvovetenä ja se kulkee myös näppärästi mukana laukussa.

Virkistä sillä vaivattomasti kasvot kuumana kesäpäivänä tai lisää päivän aikana kosteutusta koneellisen ilmastoinnin vuoksi kuivuvalle iholle.

Käyttövinkkejä:

  • Käytä kasvonaamiona – Kostuta Refiner Mistillä vanulappuja ja asettele niitä vaikuttamaan naamion tavoin kasvoille.
  • Poista vaatteista sähköisyys  suihkuttamalla Refiner mistiä vaatteen alle. Suihkeen kosteus poistaa sähköisyyden.
  • Katso lisää käyttöehdotuksia tuotekuvauksesta täältä: Cream Skin Refiner Mist.

.

 

Laneige Water Bank Moisture Cream kosteuttava kasvovoide

Water Bank Moisture Cream

Water Bank Moisture Cream on täyteläinen ja ylellinen ja syväkosteuttava voide, joka vahvistaa ja tasapainoittaa ihoa mineraalirikkaiden vihannesuutteiden avulla.

Laneigen oma vihannesuute, Green Mineral Water™, sisältää ruusukaaleista, artisokasta ja voipavuista uutettua hoitonestettä. Voide soveltuu kevyen, mutta tehokosteuttavan koostumuksensa ansiosta erityisesti pintakuivalle sekaiholle, joka on meillä suomalaisilla yleisin ihotyyppi.

.

Lip Sleeping MaskLaneige Lip Sleeping Mask Berry 1

Lip Sleeping Mask on Laneigen ja Sephoran yhteistyöstä syntynyt ja maailmalla kulttimainetta niittänyt huulinaamio. Pehmeä ja balsamimainen yönaamio ravitsee huulia hyaluronihapon, mineraalien, antioksidanttien ja C-vitamiinin avulla.

Makeilta marjoilta tuoksuva huulinaamio suorastaan houkuttelee yöunille!

 

 

 

 

Oletko kuullut Laneigesta aiemmin tai ehtinyt jo testaamaan Laneigen tuotteita? 🙂

Tällä viikolla sinulla on hyvä mahdollisuus ottaa testiin uutuuksia, sillä tarjoamme K-Beauty Eventin ensimmäisen viikon ajan (12.-18.4.) kaikki Laneigen tuotteet tutustusmihinnoin -20%. K-Beauty Eventin vaihtuvia tarjouksia voit selata täältä

 

 

Tutustu Laneigen tuotteisiin:

 

 

Siirry lukemaan edellinen blogikirjoitus:

Bearel K-Beauty Event 2021

Kevään K-Beauty Event

Kevään K-Beauty Event toteutetaan Bearelin verkkokaupassa ja somessa 12.-25.4.2021. Erilaista korealaiseen kosmetiikkaan ja korealaiseen kulttuuriin liittyvää sisältöä julkaistaan tapahtuman aikana myös Instagramin puolella. Seuraa meitä Instagramissa tästä: @bearelfi

 

Jätä kommentti