Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Esfolio | Aloe Soothing Gel Mist

4.25 viidestä
(4 tuotearviota)

13,90

Aloeta, vihreää teetä ja glyseriiniä sisältävä kasvosuihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Varastossa

Kuvaus

Esfolio Aloe Soothing Gel Mist

Kasvosuihke

 

Esfolio Aloe Soothing Gel Mist -kasvosuihke sisältää 90% aloe veraa. Hieman geelimäinen koostumus sumuttuu tasaisesti kasvoille ja kosteuttaa ja virkistää kasvot hetkessä.

Aloe veraa, glyseriiniä sekä vihreää teetä sisältävä kasvosuihke mahtuu  hyvin mukaanotettavaksi, ja suihketta voi suihkutella kasvoille pitkin päivää aina kasvojen tuntuessa kuivilta tai kireiltä.

Suihkeen aktiiviaineet:

 • Rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettu Aloe vera kosteuttaa, sekä rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Aloe vera sopii ihoärsytyksen ja väsyneen ihon virkistämiseen ja rauhoittamiseen. Aloe veran useista hyödyistä hyötyy jokainen ihotyyppi, etenkin herkkäihoiset, sekä akneihoiset.
 • Glyseriini on hyvin siedettu ainesosa jota käytetään ihonhoidossa ihon kosteuttamiseen, sekä kosteuden sitomiseen. Glyseriini edesauttaa myös muiden aktiivisten raaka-aineiden imeytymistä ja suojaa ihon pintakerrosta.
 • Antiokdisanttinen Vihreä tee vähentää ihon tulekduksia tehokkaasti. Vihreä tee rauhoittaa turvotusta ja tulehdusta, ja se on oiva ainesosa herkän, sekä akneihon hoidossa.

 

Käyttö

Suihkuta tuotetta aina kasvojen tuntuessa kuivilta, ärtyneiltä, tai väsyneiltä.  Voit käyttää tuotetta ennen meikkiä, sekä meikin päälle päivän aikana.

 

Ainesosat

Water, Glycerin, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Hydroxyethyl Urea, Polyglutamic Acid, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, Fragrance

4 arviota tuotteelle Esfolio | Aloe Soothing Gel Mist

 1. 4 viidestä

  Ilona

  Sain tämän Valtterin kesäboksista ja olen tykännyt! Miellyttävä ja raikas suihke kesäpäiviin. Korkki ei vuoda yhtään, mitä vähän pelkäsin.

 2. 4 viidestä

  Katri

  Sain tämän kesäboksista, ja olen käyttänyt syksynkin mittaan. Tosi mukava käyttää, mieto ja rauhoittava.

 3. 4 viidestä

  Heini

  Raikas tuoksu, ihanan hienojakoinen suihku ja ihanan kosteuttava. Yksi tähti tippui, koska suutin suihkutti outoon suuntaan nestettä ja sormi herkästi lipsuu painikkeelta, kun useamman kerran suihkauttaa.

 4. 5 viidestä

  minneaili

  Ihanan tuoksuinen, kosteuttava suihke. Raikastaa ja toimii hyvin myös meikin päällä.

Lisää arvio

Esfolio Aloe Soothing Gel Mist
Esfolio | Aloe Soothing Gel Mist
13,90