Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
Ale

Double Cleansing Set – Puhdistuspari

4.60 viidestä
(5 tuotearviota)

36,00

 • Cleansing Set
 • Kaikille ihotyypeille
 • 2 hoitotuotetta

Tehokas tuotepari kasvojen kaksoispuhdistukseen. Iholle hellävaraiset puhdistustuotteet puhdistavat kasvojen ihon auttaen sitä pysymään tasapainoisena ja kosteutettuna.

Varasto loppu

Kuvaus

Double Cleansing Set

Tuotesetti kasvojen kaksoispuhdistukseen

 

Kokosimme puhdistusparin The Skin Housen suosituista tuotteista. Essential Cleansing Oil -puhdistusöljy ja Aloe Vera Bubble Foam Cleanser -puhdistusvaahto ovat täydellinen pari kaksoispuhdistukseen. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Essential Cleansing Oil -puhdistusöljy:

Essential Cleansing Oil poistaa keratiinin ja meikin kasvoilta. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistusöljy auttaa myös poistamaan rasvaa sekä likaa ihohuokosten sisältä. Öljy liottaa huokosten sisältämät meikkijäämät, lian ja mustapäät tehden ihohuokosista puhtaamman ja pienemmän näköiset. Puhdistusöljyssä on silkkisen pehmeä koostumus ja miellyttävä raikas tuoksu.

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser:

Aloe Vera Bubble Foam Cleanser on ylellisen vaahtoava puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla kun sen sisältämät aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Puhdistusvaahdon pehmeät kuplat poistavat hellävaraisesti ylimääräisen öljyn, lian ja muut epäpuhtaudet ihohuokosista.

Tietoa kaksoispuhdistuksesta

Ensimmäisessä vaiheessa kasvoilta puhdistetaan puhdistusöljyllä meikki ja muu öljypohjainen lika ihohuokosista. Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa pestään meikitön iho puhdistusvaahdolla, joka puhdistaa ihoon jääneet epäpuhtaudet.

Puhdistusöljy on erinomainen apu rasvoittuvankin ihon hoidossa, hellävarainen puhdistusöljy tasapainottaa ihoa ja ehkäisee ylimääräistä rasvoittumista. Puhdistusöljy irrottaa ihohuokosista talia ja mustapäitä, joita normaali puhdistusvaahto ei poista.  Puhdistusvaahto taas poistaa kasvoilta puhdistusöljyn jäämät ja muun lian. Kun iho on kunnolla puhdistettu, imeytyvät hoitotuotteetkin paremmin, eikä iholle synny niin helposti uusia epäpuhtauksia.

Kaksoispuhdistus helpottaa meikin poistoa ja ihon puhdistamista, jolloin ihoa ei tarvitse hangata tai ärsyttää. Siksi kaksoispuhdistus on ideaali myös herkemmän ihon hoitoon.

 

Käyttö

Hiero puhdistusöljyä kuiville kasvoille pyörivin liikkein. Lisää hieman lämmintä vettä joukkoon ja huuhtele kasvot. Hiero seuraavaksi kosteisiin kasvoihin pieni määrä puhdistusvaahtoa ja huuhtele kasvot puhtaaksi.

 

5 arviota tuotteelle Double Cleansing Set – Puhdistuspari

 1. 4 viidestä

  Salla (varmistettu kirjoittaja)

  Öljy puhdistaa meikin tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti. Iho tuntuu puhdistetulta, mutta ei lainkaan öljyiseltä. Kaksoispuhdistuksessa aloe hera bubble on ihanan hellävarainen ja raikas, jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.

 2. 5 viidestä

  Iris (varmistettu kirjoittaja)

  Todellakin hellävaraiset putsarit! Molemmat tekevät tehtävänsä hyvin, eikä ainakaan omaan nenään ole mitään ylimääräisiä tuoksujakaan.

 3. 5 viidestä

  Saara Tuhola (varmistettu kirjoittaja)

  Ihoni pysyy tällä puhdistussetillä hyvässä kunnossa (pintakuiva sekaiho). Jo neljäs setti menossa. Vahva suositus!

 4. 4 viidestä

  Henna Helenius (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä combo!

 5. 5 viidestä

  Juulia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä että uskalsin vaihtaa putsaria, tämä on ehdottomasti paras putsaricombo mitä olen tähän mennessä kokeillut. Hinta-laatusuhde kohdallaan!

Lisää arvio