Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Tukkuasiakkuus

Tarjoamme pienyrityksille, kuten kauneushoitoloille, mahdollisuuden tilata suoraan Bearelin verkkokaupasta valikoitujen brändien tuotteita tukkuhinnoin.

Miten tukkumyynti toimii?

Tarjoamme pienille yrityksille, kuten kauneushoitoloille ja kampaamoille, mahdollisuuden tilata tuotteita tukkuhintaan suoraan Bearel.fi-verkkokaupasta.

Bearel.fi on kuluttajamyyntiin keskittynyt korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Tukkuasiakkaat voivat tilata Beautyko Import Oy:n ja Bearel Oy:n maahantuomien brändien tuotteita tukkuhintaan: Beausta, Black Rouge, COSRX, Coxir, Esfolio, Etude, Eyenlip, Dewytree, Mizon, The Saem ja The Skin House.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tukkuasiakkuudesta, luo tunnukset verkkokauppaan. Mikäli sinulla on jo asiakastili, pyydämme luomaan erillisen tilin tukkutilausta varten. Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info[at]bearel.com, niin käsittelemme pyyntösi ja muutamme tilisi roolin tukkutilaajaksi. Saat myös lisätietoa tukkuasiakkuuden ehdoista ja toimintatavoista.

Kun sinut on hyväksytty tukkuasiakkaaksi, tilaaminen onnistuu helposti, kunhan olet kirjautuneena tukkutilillesi.

Mikäli toiveenasi on tehdä isompia, yli 500€:n tilauksia, otathan yhteyttä Bearelin emoyhtiön, Beautyko Import Oy:n, yritysmyyntivastaavaan rita[at]beautyko.fi

COSRX Full Fit Honey Sugar Lip Scrub