Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Valikoimaprosessi

Bearelin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita Etelä-Korean suosituimmilta brändeiltä sekä lupaavimmilta tulokkailta. Valikoimastamme löydät korealaisen kosmetiikan klassikoita ja trendikkäitä uutuuksia.

Saamme lähes päivittäin ehdotuksia brändeistä ja tuotteista mutta vain harvat näistä hyväksymme valikoimaan. Bearelin valikoima koostuu ajankohtaisista, trendikkäistä ja laadukkaista tuotesarjoista. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella osaamisella ja ammattitaidolla. Kouluttaudumme tuotesarjoihin ja tuotteisiin mm. vierailemalla brändien luona Koreassa.

Tiimimme testaa myös kaikki verkkokauppamme uutuudet ennen niiden pääsyä valikoimaan. Etsimme ainutlaatuisia kiinnostavia tuotesarjoja, jotka herättävät asiakkaidemme ja tiimimme kiinnostuksen.

 

Bearel korealaiset ihonhoitotuotteet ja meikit

Bearelin ostoprosessi ja tavarantoimittajat

Teemme yhteistyötä vain valtuutettujen maahantuojien kanssa, jotta voimme varmistaa tuotteiden aitouden ja turvallisuuden. Ostamme tuotteet suomalaisilta maahantuojilta sekä eurooppalaisilta maahantuojilta Saksasta, Puolasta ja Virosta.

Kaikki myymämme tuotteet ovat CPNP-rekisteröityjä ja niille on teetetty turvallisuusselvitys. EU:n lainsäädäntö vaatii nämä dokumentit kaikille kosmetiikkatuotteille. Näiden lisäksi myös Tulli valvoo kosmetiikkaa ja tekee säännöllisesti tutkimuksia Suomeen saapuville tuotteille. Emme ota myyntiin tuotteita, joita valmistaja ei ole asianmukaisesti EU:hun rekisteröinyt.

 

 

Miksi merkin X tuotteita ei ole valikoimassa?

Valitettavasti monet yritykset tarjoavat Eurooppaan myyntiin pienemmän tuotevalikoiman kun muualle kalliin rekisteröintiprosessin vuoksi. Tästä syystä valikoimamme ulkopuolelle jääkin välillä ihania ja mielenkiintoisia brändejä ja tuotteita.

Monet isot korealaiset brändit eivät myöskään ole vielä rantautuneet Eurooppaan. Tiimimme tarkkailee kuitenkin Korean kosmetiikkamarkkinoita tiiviisti pyrkien tarjoamaan asiakkaillemme aina mielenkiintoiset uutuudet ensimmäisten joukossa.

bbia-last-sebum-pact-pakkaus.jpg

 

 

Näin tuotteet päätyvät valikoimaamme:

Ostamme tuotteet ja brändit vain valtuutetuilta maahantuojilta tai suoraan valmistajalta.

Varmistamme että tuotteet on rekisteröity CPNP-rekisteriin ja niillä on tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Tiimimme testaa jatkuvasti uutuuksia ja valikoi niistä parhaimmat tuotteet & tuotesarjat valikoimaan.

Kuuntelemme kanta-asiakkaidemme toiveita ja asiakaspalautetta sekä reagoimme herkästi reklamaatioihin.

 

 

Kanta-asiakkaidemme palaute on meille tärkeää

Kuuntelemme myös kanta-asiakkaidemme mielipiteitä tuotteista ja brändeistä. Käymme aktiivista keskustelua Bearel Buddy -jäsenten kanssa ja he pääsevät myös vaikuttamaan Bearelin valikoimaan ja esittämään tuotetoiveita. Uudistamme valikoimaamme säännöllisesti ja poistamme valikoimastamme tarvittaessa tuotteet, jotka eivät täytä korkeimpia laatukriteerejämme.

Meille voi myös aina lähettää palautetta ja kysymyksiä asiakaspalveluumme info(at)bearel.com