Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Töihin meille

Bearel työpaikkana

Bearel on suomalainen korealaisen kosmetiikan yritys, joka tunnetaan erityisesti kiinnostavista ja laadukkaista kosmetiikkatuotteista mutta myös hyvästä asiakaskokemuksesta. Bearel on osa Beautyko Import Oy:n konsernia, joka on johtava korealaisen kosmetiikan maahantuoja.

Työ Bearelilla on mahdollisuus toimia nuoressa, kasvavassa yrityksessä. Olemme joukko hyviä tyyppejä, ja pienessä yrityksessä jokaisen panoksella on merkitystä.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja

Muut ura-mahdollisuudet

Harjoittelut

Tarjoamme harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille, esim. estenomeille ja kaupan alan opiskelijoille. Huom! Syksyn 2023 harjoittelupaikat ovat täynnä.

Jos harjoittelujakso Beautyko Import Oy -konsernissa kiinnostaa, otathathan meihin yhteyttä sähköpostitse info[at]bearel.com. Liitä viestiisi:

CV tai linkki ajantasaiseen LinkedIn-profiiliin

Hakemuskirje

Harjoittelun kesto ja ajankohta

Avoin hakemus

Oletko yhteistyökykyinen, aktiivinen ja oppimisennälkäinen? Palaako sydämesi korealaiselle kosmetiikalle ja erinomaiselle asiakaspalvelulle?

Mikäli työ Bearelissa kiinnostaa, muttet löydä tältä sivulta sopivaa työpaikkaa tai avoimia paikkoja ei ole, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse info[at]bearel.com. Liitä hakemukseesi:

CV tai linkki ajantasaiseen LinkedIn-profiiliin

Hakemuskirje

Millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut

Tilaa uutiskirje, saat ilmaisen toimituksen

Haluaisitko saada ensimmäisten joukossa tietoa ajankohtaisista tuotteista, trendeistä ja ihonhoitovinkeistä? Uutiskirjeen tilaajana saat seuraavan tilauksesi ilman toimituskuluja!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteen.