Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Korealainen kosmetiikka -tietopaketti

Korealainen kosmetiikka eli k-beauty on noussut lyhyessä ajassa suureen suosioon ympäri maailmaa.

Me Bearelissa aloitimme korealaisen kosmetiikan jälleenmyynnin vuonna 2016. Tuolloin hyvin harva suomalainen oli kuullut korealaisista ihonhoitotuotteista ja meikeistä, vaikka sen suosio oli jo joidenkin vuosien ajan kasvanut maailmalla.

Lyhyessä ajassa korealaisen kosmetiikan suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja tänä päivänä näitä korkealaatuisia tuotteita on saatavilla päivittäistavarakaupoissa ja erikoisliikkeissä ympäri Suomen.

Korealainen kosmetiikka on nyt suositumpaa kuin koskaan, eikä sen suosiolla näy laskua. Korealaiset brändit vastaavat nopeasti kuluttajien muuttuviin tarpeisiin, jonka ansiosta uusia innovaatioita syntyy markkinoille säännöllisesti.

Tältä sivulta voit lukea infopakettimme korealaisesta kosmetiikasta. Toivottavasti sinäkin löydät uudet suosikkituotteesi kattavasta valikoimastamme.

 

Mitä on korealainen kosmetiikka?

Korealainen kosmetiikka on laadukasta kosmetiikkaa järkevään hintaan. Korealaiset kosmetiikkavalmistajat hyödyntävät tuotteissaan arvostettuja luonnonainesosia ja yhdistävät tähän Etelä-Korean edistyneen teknologian.

Korealaisessa kosmetiikassa ainesosalistat ovat usein pitkiä, sillä samaan tuotteeseen halutaan saada paljon tehoaineita ja mahdollisimman vähän turhia täyteaineita. Korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat usein kosteuttavia ja suojaavia, olematta liian raskaita tai ihohuokosia tukkivia.

Jos mennään hieman historiassa takaisinpäin, korealaisen kosmetiikan juuret juontavat jopa 1300-luvulle. Tuolloin korealaiset käyttivät esimerkiksi aprikoosin- ja persikan öljyä vaalentamaan ihon pigmentimuutoksia sekä pisamia.

Korealaisen kosmetiikan modernisoituminen alkoi 1960-luvulla, kun maassa estettiin muiden maiden tuotteiden myynti. Tämä johti Etelä-Korean kosmetiikkateollisuuden suureen kasvuun. Nykypäivänä Etelä-Korea on yksi kosmetiikan edelläkävijöistä muiden maiden ottaen inspiraatiota korealaisista innovaatioista.

 

Korealaiset meikit

Miksi kokeilla korealaista kosmetiikkaa?

Korealainen kosmetiikka tarjoaa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Tuotteet saattavat sisältää esimerkiksi 50% kollageenia tai 40% hyaluronihappoa, kun vastaavat länsimaalaiset tuotteet sisältävät näitä laadukkaita ainesosia vain muutaman prosentin verran. Korealaisissa ihonhoitotuotteissa käytettävät ainesosat ovat usein sellaisia, joita länsimaissa löytyy vain kalliista, selektiivisestä kosmetiikasta.

Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät myös laadukkaita ja tehokkaita ainesosia, joita meillä länsimaissa ei juurikaan käytetä. Yksi näistä on etanaseerumi, josta korealainen kosmetiikka on tunnettua. Etanaseerumi korjaa ja uudistaa ihoa sekä vähentää ihon tulehdusta, tehden tästä ainesosasta suositun pohjan anti-age -tuotteille.

Voit aloittaa korealaisen kosmetiikan testaamisen esimerkiksi kasnaamioiden kautta. Korealaiset kangasnaamiot (sheet mask) on pakattu täyteen ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa seerumia, jonka vaikutuksen näkee usein heti käytön jälkeen. Kangasnaamiot ovatkin yksi Etelä-Korean suosituimmista innovaatioista.

 

Bearel korealaiset ihonhoitotuotteet ja meikit

 

Mistä korealainen ihonhoitorutiini koostuu?

Korealaisessa kauneudenhoidossa ideana on se, että ihonhoitoon investoidaan ja iho-ongelmat hoidetaan pois sen sijaan, että ne peitettäisiin meikillä. Tästä syystä aamuisin ja iltaisin tarvitaan hieman enemmän aikaa ihonhoitorutiiniin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi ostaa kymmeniä tuotteita kerralla. Voi vapaasti yhdistellä korealaisia ja länsimaisia tuotteita keskenään ja pikkuhiljaa lisätä uusia tuotteita mukaan ihonhoitorutiiniisi. Suositeltavaa onkin, että uuden rutiinin aloittaa ottamalla mukaan yhden tuotteen kerrallaan ja antaen ihon totutella uuteen tuotteeseen muutaman viikon ajan ennen uuden tuotteen lisäämistä.

Korealaiseen rutiiniin siirtymisen voi aloittaa esimerkiksi keskittymällä siihen, kuinka listää tuotteita omalle ihollesi.

Sen sijaan että voimakkaasti hierot ihoa edestakaisin, hoitotuotteet kannattaa lisätä kasvoille hellästi taputellen, pyörivin liikkein sekä hitaasti ja kevyesti kasvojen ihoa ylöspäin sormenpäillä vetäen. Tämä lisää ihon pintaverenkiertoa ja parantaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon.

Korealainen ihonhoitorutiini sisältää 5-10 vaihetta ja usein moni saattaa kauhistella tuotteiden määrää epäillen. Voiko iho hyötyä noin monesta tuotteesta? Eikö niistä tule finnejä kasvot täyteen?

Oikeilla ja omalle ihollesi sopivilla tuotteilla näin ei tapahdu. Aloittaessasi säännöllisen ihonhoidon ja nähdessäsi tulokset, huomaat alkavasi nauttia ihonhoidosta aivan eri tavalla! 🙂

 

Esimerkki-ihonhoitorutiini:

  1. Öljypohjainen puhdistusaine
  2. Vesipohjainen vaahto- tai voidemainen puhdistusaine
  3. Kuorinta (1-2 kertaa viikossa)
  4. Kasvovesi
  5. Essence -hoitoneste
  6. Tehohoitava seerumi tai ampulli
  7. Kangasnaamio 1-2 kertaa viikossa
  8. Silmänympärysvoide
  9. Kosteusvoide
  10. Aurinkovoide päivällä, yönaamio illalla

 

Sheet mask -kangasnaamiot tuoteosasto

 

Korealaisen ihonhoidon kulmakivi on tuotteiden kerrostamisessa, eli siinä missä järjestyksessä tuotteet lisätään iholle. Useimmiten tuotteet lisätään iholle koostumuksen mukaan: kevyimmästä paksuimpaan. Nestemäiset tuotteet imeytyvät ihoon hetkessä, kun taas paksummat voiteet imeytyvät hitaammin ja antavat pitkäkestoisempaa kosteutusta ja suojaa.

Tarkoitus on löytää oman ihon tarpeisiin sopivat tuotteet. Kasvojen iho tarvitsee päiviä tottua uuteen tuotteeseen. Jos uuden voiteen aloittamisesta on seuraavana aamuna finni poskella, ei kannata heti säikähtää ja heittää tuotetta pois, vaan rauhassa seurata tilannetta muutaman viikon ajan, katsoa tulokset ja sitten päättää, jääkö uusi tuote osaksi rutiinia. Lisää korealaisen ihonhoitorutiinin luomisesta voit lukea täältä.

 

Tarvitseeko iho tätä kaikkea?

Suomessa yleisin iho-ongelma on ihon pintakuivuus. Myös pinnalta rasvoittuva iho tarvitsee syväkosteutusta. Kaikkien ihot ovat kuitenkin yksilöllisiä, eikä ihonhoitorutiinia tarvitse seurata orjallisesti joka päivä. Voi vapaasti yhdistellä länsimaisia ja aasialaisia tuotteita keskenään.

Kaikki ihonhoitotuotteet eroavat toisistaan hieman, ja niillä on erilaisia tehtäviä. Niissä on eri määrä erilaisia ainesosia. Seerumi esimerkiksi voi olla täynnä ihoa heleyttäviä tehoaineita, mutta se ei ehkä riitä kosteuttamaan ihoa koko päiväksi. Tämän takia on hyvä lisätä paksumpi voide lukitsemaan tehoainesosat ihoon sekä kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa pitempään.

Etenkin iltaisin kannattaa panostaa rutiiniin, sillä iho uusiutuu yön aikana nukkuessasi. Yöllä ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan kaikkein tehokkaimmin, jonka ansiosta aamulla iho on selkeästi levänneempi sekä pehmeämpi.

 

Maailmanluokan innovaatiot ja laadukkaat raaka-aineet

Korealaisissa kosmetiikkatuotteissa käytetään paljon luonnonmukaisia ainesosia ja kasviuutteita, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti.

Korealainen kosmetiikkateollisuus on tunnettu uusista kosmetiikkainnovaatioista ja maailmanluokan tuotekehityksestä. 2000-luvulla Etelä-Koreasta on kehittynyt kosmetiikkateollisuuden mekka, jossa on kova kilpailu. 90% kosmetiikka-alan innovaatioista tulee Etelä-Koreasta ja kovan kilpailun takia eri valmistajat ja brändit panostavat tuotekehitykseen suuria summia rahaa.

Kovan kilpailun vuoksi tuotteiden täytyy olla aiempaa parempia ja tehokkaampia. Tämän ansiosta korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat aidosti tehokkaita ja harvoin tulee vastaan tuotteita, jotka eivät täytä korkeimpia laatukriteerejä.

Korealaiset innovaatiot ovat aikaisemmin rantautuneet länsimaihin vasta vuosien päästä. Esimerkiksi BB-voiteiden ja tyynymeikkivoiteiden sekä ihonhoidossa tunnetun Centella Asiatican (rohkosammakonputki) suosio on lähtöisin Etelä-Koreasta.

Korealaisessa kosmetiikassa yhdistyvät edullisuus, laatu sekä tehokkaat ainesosat. Nämä tekevät korealaisesta kosmetiikasta alansa ykkösen, jota ei kannata jättää testaamatta.

 

Korealainen kosmetiikka sopii myös miehille

Koreassa myös miehet ovat kiinnostuneita ihonhoidosta. Etenkin parranajon jälkeiset ihoa rauhoittavat tuotteet ovat suosittuja. Ihonhoitotuotteita ei ole juuri erikseen merkitty sopivaksi tietylle sukupuolelle, joten tuotteet sopivat käytettäväksi kaikille.

 

Tutustu korealaisiin tuotteisiin tästä.