Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Eyenlip | Moisture Essence Mask Charcoal

4.00 5:stä
(3 tuotearviota)

1,90

 • Eyenlip
 • Sheet mask | Kangasnaamio
 • 25 ml

Hiiltä, kasviuutteita ja hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio parantaa kasvojen öljy-kosteustasapainoa ehkäisten ylimääräistä rasvoittumista ja vähentäen ihon epäpuhtauksia.

Varastossa

Kuvaus

Moisture Essence Mask Charcoal

Kangasnaamio

.

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Charcoal on hiiltä sisältävä kangasnaamio, joka vähentää ihon epäpuhtauksia ja lievittää ihoärsytystä.

Puhdistava naamio

Charcoal-naamio toimii kuin detoxina kasvoille, sillä se auttaa poistamaan ylimääräistä talia ja muita epäpuhtauksia tasapainottaen samalla ihon öljyisyyttä.

Eyenlip Charcoal-kangasnaamio ylläpitää ihon puhtautta ja tasapainoa.

Naamion tehoainesosat

Kangasnaamio tekee ihosta tasapainoisen ja ravitsee sitä myös vitamiineilla (sisältää mm. mustikkaa ja lääkekasvina käytettävää kudzua) Mukana lisäksi hyaluronihappoa, joka tunnetaan ihon tehokosteuttajana.

Naamio sopii erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

 

Käyttö

Ota kangasnaamio pakkauksesta ja asettele kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Anna vaikuttaa noin 20 minuuttia ja poista. Taputtele iholle jäänyt hoitoneste imeytymään ja viimeistele ihonhoito vielä kasvovoiteella, joka sulkee naamion tehoainesosat ihoon.

Kun iho on kosteutettu, pysyvät ihohuokoset pienempinä ja kasvojen iho nuorekkaana. Suosittelemme parantamaan ja ylläpitämään ihon kuntoa käyttämällä erilaisia kasvonaamioita 1-3 kertaa viikossa.

 

Ainesosat

Water, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Betaine, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Charcoal Extract, Hordeum Vulgare Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Phenoxyethanol, Fragrance

3 arviota tuotteelle Eyenlip | Moisture Essence Mask Charcoal

 1. 3 5:stä

  Helmimarika (varmistettu kirjoittaja)

  En huomannut juuri eroa epäpuhtauksien suhteen

 2. 4 5:stä

  saarukka (varmistettu kirjoittaja)

  Perus kiva sheet mask!

 3. 5 5:stä

  zoende (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkään kaikista tämän sarjan maskeista!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Eyenlip Moisture Essence Mask Charcoal
Eyenlip | Moisture Essence Mask Charcoal
1,90