Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Beausta | Blackhead Peel-Off Nose Mask

1.00 5:stä
(1 tuotearvio)

4,90

Peel-off-kalvonaamio nenän ja T-alueen mustapäille.

Varastossa

Kuvaus

Beausta Blackhead Peel-Off Nose Mask

Mustapäänaamio

 

Beausta Blackhead Peel-Off Nose Mask sisältää ihohuokosia syväpuhdistavaa hiiltä, rauhoittavaa allantoiinia ja yrttejä. Levitettävä mustapäänaamio uudelleensuljettavassa pussissa.

Mustapäitä puhdistava naamio

Levitä Blackhead Peel-Off Nose Mask nenän, otsan ja leuan alueelle puhdistaaksesi ihoa ja minimoidaksesi mustapäitä.

Kalvonaamion paksu ja tahmainen koostumus alkaa kuivumaan ja kiristämään hieman ihoa. Anna vaikuttaa noin 20-30 minuuttia, kunnes naamio on kokonaan kuivunut iholle. Poista kuivunut naamio varovasti irrottaen se ulkoreunoista vetämällä. 

Innovatiivinen pussipakkaus

Beaustan kaikki tehotuotteet on pakattu käteviin ja ekologisiin pusseihin. Pussit ovat uudelleensuljettavia ja ne on helppo kuljettaa myös mukana laukussa. Pienemmän pakkausmateriaalin ja tehokkaan pakkauksen ansiosta tuotteet ovat edullisia. Maksat vain itse tuotteesta!

Käyttö

Levitä naamio nenän iholle tai T-alueelle (nenä, otsa, leuka).

Anna vaikuttaa 20-30 minuutin ajan, kunnes naamio on kuivunut. Poista naamio vetämällä se varovasti pois iholta. Huuhtele tai pyyhi iho kasvovedellä naamion jälkeen. Lisää lopuksi muut ihonhoitotuotteet (seerumi ja kasvovoide).

Käytä 1-2 kertaa viikossa. Säännöllinen hiilinaamion käyttö auttaa vähentämään mustapäiden syntymistä ja pitämään ihohuohokset puhtaampina.

 

Ainesosat

Water, PVP, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Bentonite, Carbon Black, Charcoal Powder, Cellulose Gum, Propylene glycol, Fragrance, Ceteth-20, PEG-60 Hydrogenated castor Oil, Disodium EDTA, Silica, Panthenol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Water, Camellia Sinensis leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Borago Officinalis Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Caprylyl Glycol

1 arvio tuotteelle Beausta | Blackhead Peel-Off Nose Mask

  1. 1 5:stä

    Reetta K

    En saanu täl mitään irti.

Lisää arvio

Beausta Blackhead Peel-Off Nose Mask
Beausta | Blackhead Peel-Off Nose Mask
4,90