Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
–50%

Beausta | Charcoal Peel Off Mask

Original price was: 4,90€.Current price is: 4,90€. 2,45

Poisvedettävä kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosia hiilen avulla.

Varastossa

Kuvaus

Beausta Charcoal Peel-Off Mask

Poisvedettävä kasvonaamiocharcoal peel off mask naamio

 

Beausta Charcoal Peel-Off Mask on kasvojen iholta poisvedettävä kalvonaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokosia ja auttaa tasapainottamaan ihon ylimääräistä rasvoittumista.

Tuotteen tehoainesosat

Hiiltä ja kasviuutteita (hunaja, laventeli, vihreä tee) sisältävä kasvonaamio puhdistaa ihohuokosia liasta ja epäpuhtauksista.

Kalvonaamion kosteuttavat ainesosat hoitavat ihoa ja ehkäisevät kuivumista ja ihoärsytystä. Hiili puolestaan imee tehokkaasti talia ja ihon ylimääräistä öljyä. 

Hiilinaamion säännöllinen käyttö auttaa saavuttamaan puhtaamman ja kirkkaamman ihon.

Innovatiivinen pussipakkaus

Beaustan tuotteet on pakattu säästeliäästi ekologisiin pusseihin. Pussit ovat uudelleensuljettavia ja ne on helppo ottaa myös mukaan matkalle. Pienempi määrä pakkausmateriaalia ja tehokas pakkaus mahdollistavat tuotteiden edullisen hinnan.

 

Käyttö

Lisää puhtaille kasvoille. Kasvonaamio alkaa kuivumaan ja kiristymään kasvojen iholla.  Anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia tai kunnes naamio on kokonaan kuivunut. Poista varovasti vetämällä naamio pois iholta. 

Huuhtele kasvot tai pyyhi iho kasvovedellä ja muista lisätä lopuksi muut ihonhoitotuotteet (seerumi, kosteusvoide).

Käytä ihon kunnon mukaan noin 1-2 kertaa viikossa.

 

Ainesosat

Water, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, PVP, Butylene Glycol, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Carbon Black, Cellulose Gum, Charcoal Powder, Propylene glycol, Fragrance, Bentonite, Ceteth-20, PEG-60 Hydrogenated castor Oil, Disodium EDTA, Silica, Panthenol, Allantoin, Honey Extract, Camellia Sinensis leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Borago Officinalis Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Beausta | Charcoal Peel Off Mask”

Saatat myös pitää...

Beausta Charcoal Peel-Off Mask
Beausta | Charcoal Peel Off Mask
Original price was: 4,90€.Current price is: 4,90€. 2,45