Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Skinfood

Skinfood – Since 1957. Pian jo seitsemän vuosikymmenen ajan ihonhoitotuotteita valmistanut Skinfood kuuluu Korean tunnetuimpiin K-beauty-brändeihin. Skinfoodin tuotteet pohjautuvat ravintorikkaiden ruoka-aineiden hyötyihin, joiden ansiosta iho voi paremmin ja näyttää kauniimmalta. Skinfoodin ideologia perustuu sanontaan ”Olet mitä syöt.”

Terveellinen ruokavalio ylläpitää ihon terveyttä, kun taas epäterveellinen ruoka heijastelee ihon kuntoon ja voi aiheuttaa monenlaisia iho-ongelmia. Useimmiten tiedämme, mikä ruoka on terveellistä ja miten meidän tulisi syödä, mutta todellisuudessa ruokavalio ei välttämättä ole tarpeeksi ravintorikasta. Tämän vuoksi Skinfoodin tuotteiden teho perustuu ruoasta saataviin antioksidantti- ja mineraalipitoisiin ainesosiin, jotka tukevat ja ylläpitävät hellävaraisesti ihon terveyttä, tasapainoa ja nuorekkuutta.

Yksi tunnetuimmista Skinfoodin tuotteista on Black Sugar Stawberry Mask, jonka musta sokeri on oikea terveyspommi iholle. Se kuorii ihon ja toimii samalla hoitavana naamiona sisältäen B-vitamiinipitoista melassia, potassiumia, rautaa, kalsiumia ja muita mineraaleja, joiden ansiosta iho jää pehmeäksi ja ravituksi. Pehmittävä ja ihovaurioiden paranemista tukeva Royal Jelly -hoitosarja taas löytyy monen K-beauty-harrastajan ostoslistalta.

SKINFOOD.

Näytetään ainoa tulos