Toimitus vain 3,90€, ilmainen yli 50€ tilauksille

Tietoa Bearelista

Tietoa meistä Bearel verkkokauppa

Tietoa meistä

Bearel Oy on vuonna 2016 perustettu Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Valikoimastamme löydät korealaisen kosmetiikan klassikoita ja trendikkäitä uutuuksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita Etelä-Korean suosituimmilta brändeiltä sekä lupaavimmilta tulokkailta. Alla on hieman tietoa meistä ja meidän verkkokaupastamme.

Bearel on täysin suomalainen verkkokauppa, jossa ostoksien teko on helppoa ja turvallista. Teemme yhteistyötä vain valtuutettujen maahantuojien kanssa, jotta voimme varmistaa tuotteiden aitouden ja turvallisuuden.

Bearel vastaa yksinoikeudella Mizonin, Coxirin, Beaustan ja The Skin Housen myynnistä  Suomessa. Mizonin tuotteita voitkin bongata mm. Stockmanneilta ja Beaustan tuotteita puolestaan Tokmanneilta ympäri Suomen. Jos olet kiinnostunut yritysmyynnistämme ja haluaisit tuotteitamme jälleenmyyntiin, klikkaa tästä.

Uskomme, että Koreasta tulevat parhaat ihonhoitotuotteet ja olemmekin vuosien aikana saaneet huomata, että yhä useampi asiakkaamme on samaa mieltä kanssamme. Meille on tärkeää, että pääset oikeiden tuotteiden avulla kokemaan ihonhoidon mielekkyyden ja että viihdyt verkkokaupassamme nauttien uusiin tuotteisiin tutustumisesta. Sen vuoksi panostamme erityisesti kuviin ja tuotekuvauksiin.

Voit myös koska tahansa lähettää meille kysymyksiä ja palautetta sähköpostitse tai somessa.

Toivottavasti saamme sinut ihastumaan korealaisiin kosmetiikkatuotteisiin ja voimme auttaa sinua löytämään parhaat hoitotuotteet ihosi tarpeisiin.

Kiitos, että valitsit meidät!  Seuraathan meitä myös somessa @bearelfi

 

Terveisin,

Bearelin tiimi / Janika, Jenni ja Emma
info(a)bearel.com

.

.

Uutuuksia: