Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Joulun parhaat lahjaideat 2021

bearelin lahjaopas 2021

Kokoa hemmottelusetti työ- tai koulukaverille

Kollegan, koulukaverin tai vaikkapa opettajan lahja on hyvä tapa kiittää kuluneesta vuodesta. Lahjan tulisi olla huomaavainen mutta kuitenkin edullinen – tähän tarpeeseen itse koottu hemmottelusetti on täydellinen! Suosittelemme kokoamaan lahjan saajan näköisen setin 3-6 tuotteesta, joka voi sisältää esimerkiksi kangasnaamioita, käsi- tai jalkavoiteen, huulivoidetta tai tarvikkeita. Lahjaideat 2021 -osastosta pääset selaamaan Bearelin tiimin parhaat lahjavinkit jouluun.

 

Valmiita lahjasettejä

Erilaisista kauneusbokseista ja tuoteseteistä voit valita kootun paketin brändin best sellereistä, matkakokoisia tuotteita, eri ihotyypille suunnattuja tuotekokonaisuuksia tai valmiiksi koottuja kangasnaamiosettejä. Kauneusboksilla säästät myös rahaa sillä ne ovat valmiiksi 20-35% edullisempia kuin tuotteet yksittäin ostettuna.

Tarjoa arjen luksusta

Sisaruksen, vanhemman tai kumppanin lahjaan panostetaan usein eniten. Korealaisen kosmetiikan kautta ylellisten tuotteiden löytäminen kohtuuhintaan on täysin mahdollista. Luksuslahjaa etsivän varmoja valintoja ovat muun muassa lahjapakkaukset, kosteuttavat huuli- tai yönaamiot tai kasvovoiteet.

Yllätä meikkien ystävä

Tuo säihkettä ystävän tai kumppanin talveen korealaisilla meikkituotteilla! Valikoimastamme löytyy kauniisti pakattuja luomiväripaletteja, glitter-luomivärejä ja -rajauskyniä sekä huulituotteita.

Pikkurahalla pukinkonttiin

Etsitkö jotain pientä ekstraa itse tehtyyn joulukalenteriin, lahjaksi tai vaikkapa työpaikan Secret Santaan? Erilaiset vartalonhoitotuotteet ovat hyvä unisex-valinta tähän, sillä kukapa ei ilahtuisi käsivoiteesta tai minikokoisesta kasvovoiteesta!