Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
bearel black friday meikit
RGBLogotyyppi_mv

Black Friday

Pe 24. – su 26.11.2023

Vuoden kuumin ostostapahtuma tulee taas!

Black Friday 2023 on hyvä tilaisuus napata korealaista kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Tarjoukset ja edut päivittyvät tälle sivulle lähempänä h-hetkeä, mutta suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme, jolloin saat tiedon heti, kun kampanja on käynnissä.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista ja Kanadasta lähtöisin oleva tarjouspäivä, joka ajoittuu kiitospäivän jälkeiseen perjantaihin ja joka aloittaa joulusesongin.

Sekä verkko- että kivijalkakaupat tarjoavat huikeita tarjouksia 24 tunnin ajan, enenevissä määrin myös koko viikonlopun.

Nimensä kampanja sai alunperin siitä, kun Black Fridayn sanottiin vievän yritysten tuloksen "punaiselta mustalle", eli tappiollisesta kannattavaksi.

Black Friday rantautui Suomeen 2010-luvun alussa, ja piristää vuosi toisensa jälkeen myös Bearelin asiakkaita tuona pimeänä marraskuun viikonloppuna.

Saatat miettiä, että miksi kannattaa valita juuri Bearel Black Fridayna? Toimimme jälleenmyynnin ohella myös kosmetiikan maahantuojana. Kuluttajan kannalta ostaminen meiltä siis kannattaa, sillä pystymme tarjoamaan hyvän alennuksen tuotteistamme.

Lisäksi olemme viime vuosina saaneet kiitosta siitä, että Black Friday on meillä "oikeasti hyvä alennus", eli tuolloin on mahdollista tehdä ostoksia sellaisilla hinnoilla, jotka eivät ole vuoden muina aikoina saatavilla.

bearel black friday klairs pyunkang yul

Valmistaudu hyödyntämään tarjoukset

Bearel osallistuu Black Fridayhin koko viikonlopun ajan 24.-26.11.2023 parhain tarjoushinnoin.

Sinun kannattaa valmistautua Black Fridayhin rekisteröitymällä Bearelin verkkokauppaan ja keräämällä haluamasi tuotteet jo etukäteen toivelistalle. Black Fridayn koittaessa voit helposti parilla hiiren klikkauksella siirtää toivelistalta haluamasi tuotteet ostoskoriin.

Samalla liityt Bearel Buddy -kanta-asiakkaaksi, jolloin keräät Black Friday -ostoksistasi kanta-asiakaspisteitä! Pisteitä voi hyödyntää suoraan euroalennuksina seuraavista ostoksistasi. Kanta-asiakkaat saavat myös pääsyn tarjouksiin ennen muita.

Tarjoukset verkkokaupassa

Black Friday alkaa verkkokaupassa heti, kun vuorokausi vaihtuu perjantain puolelle eli 24.11. klo 00.01.

Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksille. Asiakaspalvelumme palvelee laajennetuin aukioloajoin Black Friday -viikonlopun ajan – älä siis epäröi ottaa yhteyttä, mikäli kaipaat apua ostosten tekoon.

bearel black friday soonjung

Tarjoukset myymälöissä

Tarjoukset ovat voimassa pe-su 24.-26.11.

Aukioloajat
Pe 10-20
La 10-19
Su 12-18

Myymälässä pääset hypistelemään tuotteita ja ihastelemaan tarjouksia paikan päällä!

bearel black friday soonjung etude

Haluatko kuulla Black Friday -tarjouksista ennen muita?

Tilaamalla Bearelin uutiskirjeen saat tiedon alennuksista heti, kun ne ovat voimassa.

Etkö malta odottaa? Emme mekään!

Haluamme tarjota sinulle parhaan kosmetiikan ostokokemuksen – emme ainoastaan Black Fridayna vaan koko vuoden ympäri! Bearel tarjoaa ajankohtaisia tarjouksia, tuotesuosituksia ja opastusta, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivat tuotteet laajasta valikoimastamme.

HUOM! Black Friday 2023 -kampanjan tiedot ovat alustavia ja pidätämme oikeudet muutoksin.