Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

NEEDLY | Panthenol Water Gel Cream

25,90

Kevyt geelimäinen kasvovoide, joka tehokkaasti kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojamuuria pantenolin avulla.

Varastossa

Alin hinta viimeisen 30 päivän sisällä: 25,90.

Kuvaus

NEEDLY Panthenol Water Gel Cream

GeelivoideNEEDLY Panthenol Water Gel Cream mood

 

NEEDLY Panthenol Water Gel Cream on kevyt geelimäinen kasvovoide, joka syväkosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Se tuo rauhoitusta kuivuneelle iholle sekä vahvistaa ihon omaa suojamuuria. Taistelee myös ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuo iholle kaunista hehkua jättämättä ihoa rasvaisen tai tahmaisen tuntuiseksi. Iholle jää raikas olo ja tuotteessa on kevyt sypressipuun tuoksu. Tuote ei sisällä alkoholia eikä synteettisiä hajusteita, ja se soveltuu myös herkälle iholle.

Tähtiainesosat

  • Pantenoli: Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Auttaa myös vahvistamaan ihon suojamuuria ja lisäksi sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia.
  • Niasiiniamidi: Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja tuomaan sille kirkkautta. Häivyttää hyperpigmentaatiota ja heleyttää ihoa.
  • Centella asiatica: Anti-inflammatorinen, ihoa tehokkaasti rauhoittava.
  • Desertica-uute: Aavikon vihreä levä syväkosteuttaa auringon ja muiden ulkoisten tekijöiden kuivattamaa ihoa.
  • Lisäksi vihreä tee ja rosmariiniuute kosteuttavat ihoa, E-vitamiini tuo antioksidanttista suojaa ja adenosiini auttaa häivyttämään hienoja juonteita.

 

Käyttö

Käytä puhdistetuille kasvoille kasvoveden ja seerumin jälkeen. Tuote sopii käytettäväksi aamuin ja illoin.

 

Ainesosat

WATER, METHYL GLUCETH-20, VINYL DIMETHICONE, PANTHENOL (2.99%), 1,2-HEXANEDIOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, CETEARYL OLIVATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, SORBITAN OLIVATE, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED POLYDECENE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, ARTEMISIA VULGARIS OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, CHLORELLA FERMENT, TRIDECETH-10, DISODIUM EDTA, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, HYALURONIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) EXTRACT, TROMETHAMINE, GLYCERIN, TOCOPHEROL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NEEDLY | Panthenol Water Gel Cream”

Saatat myös pitää...

NEEDLY Panthenol Water Gel Cream tuotekuva
NEEDLY | Panthenol Water Gel Cream
25,90