Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mixsoon | Centella Cleansing Water

13,90

Hellävarainen puhdistusvesi, joka poistaa tehokkaasti meikin ja lian kasvoilta ilman, että tuotetta tarvitsee huuhdella pois. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus.

Varastossa

Kuvaus

Mixsoon Centella Cleansing Water

PuhdistusvesiMixsoon Centella Cleansing Water (2)

 

Mixsoon Centella Cleansing Water on hellävarainen puhdistusvesi meikin tai kasvojen puhdistukseen. Tuote sisältää Mixsoonin laadukasta Centella-uutetta rauhoittamaan ihoa puhdistuksen yhteydessä sekä vahvistamaan ihoa pitkällä käytöllä.

Tuotteella on minimaalinen hajusteeton ja alkoholiton koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille sekä mainiosti myös herkälle iholle.

Yhdestä tuotteesta moneen

Puhdistusvesi toimii mainiosti joko iltaisin ensimmäisenä puhdistusvaiheena meikin poistoon. Hellävaraiset misellit varmistavat tehokkaan puhdistuksen ilman, että tuotetta tarvitsee huuhdella iholta.

Siksi tuote sopiikin myös mainiosti ihon puhdistukseen aamuisin, jolloin et välttämättä halua täysin pestä kasvoja. Tuotetta voi käyttää myös esimerkiksi reissussa, jos haluat vaivattomasti puhdistaa ihon ilman huuhtelua.

 

Käyttö

Ota tuotetta vanulapulle ja pyyhi kasvot läpi. Mikäli poistat pohjameikkiä, toista puhdistus tarvittaessa pari kertää, jotta saat kaiken meikin pois. Silmämeikkiä poistaessa pidä vanulappua silmämeikin päällä noin 10 sekuntin ajan, että silmämeikki ehtii sulaa ja pyyhkäise meikki varovasti pois silmältä. Toista tarvittaessa.

Ainesosat

Water,Propanediol,Polyglyceryl-4 Caprate,(1,2-Hexanediol), Polyglyceryl-6 Caprylate,Polyglyceryl-6 Ricinoleate,Polyglyceryl-3 Cocoate,Butylene Glycol,Betaine,Panthenol, Erythritol,Centella Asiatica Extract,Houttuynia Cordata Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract,Caprylyl Glycol,Allantoin,Disodium EDTA,Citric Acid,Sodium Citrate,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mixsoon | Centella Cleansing Water”

Saatat myös pitää...

Mixsoon Centella Cleansing Water
Mixsoon | Centella Cleansing Water
13,90