Toimitus vain 3,90€, ilmainen yli 50€ tilauksille

BBIA

BBIA tuoteosasto

BBIA on trendikäs ja edullinen korealainen meikkibrändi, joka on saavuttanut huiman suosion Aasiassa ja ympäri maailman. BBIA  lanseerattiin myytäväksi alunperin ainoastaan netissä (online exclusive). Brändin nimi BBIA onkin lyhenne lauseesta: “Blooming Beauty In Online Ocean”. Tänä päivänä BBIA on Korean tunnetuimpia meikkibrändejä.

Parhaiten tämä korealainen tuotemerkki tunnetaan kotimaassaan ja maailmalla sen korkeasta laadusta ja uusista innovatiivisista meikkituotteista, kuten lip tint -huulisävytteistä ja monikäyttöisistä luomiväreistä – järkevää hintaa unohtamatta. Miellyttävän ihoa hoitavan koostumuksen, kauniiden sävyjen sekä pysyvyyden ansiosta BBIA:n tuotteet ovat suosittuja myös idolien ja meikkitaiteilijoiden keskuudessa.

Tutustu valikoimaan ja luo korealainen meikki BBIA:n tuotteilla. Löydät BBIA:lta erilaisia meikkejä useissa sävyissä. Kokeile esimerkiksi pehmeitä Velvet Lip Tint -huulisävytteitä, jotka eivät keräänny juonteisiin tai kuivata huulia ja luo imarteleva ja silmiä korostava meikki Jewel Shadow & Cashmere Shadow -luomiväreillä. BBIA:n tuotteita ei ole testattu eläimillä (cruelty free).

.

BBIA

.

Näytetään kaikki 43 tulosta