Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Purito SEOUL | Oat In Silky Toner

26,90

Kosteuttava, ihoa vahvistava ja ihoa rauhoittava kasvovesi. Sisältää 68,09% kaurapohjaisia ainesosia. Sopii parhaiten kuivalle ja herkälle iholle. Maitomaisessa kasvovedessä yhdistyy kasvoveden ja voiteen parhaat puolet. Vegaaninen ja hajusteeton.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Oat In Silky Toner

KasvovesiPurito Oat In Silky Toner

 

Purito SEOUL Oat In Silky Toner on 2-in-1 -tuote, jossa yhdistyy kasvoveden ja voiteen parhaat puolet. Kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa.

Voiteen ja kasvoveden parhaat puolet

2-in-1 koostumuksen mahdollistaa Puriton Ultra-fine Emulsion Technology, jonka ansiosta kasvovedellä on kevyt, maitomainen koostumus, joka imeytyy hyvin ihoon, mutta samalla ehkäisee kosteuden haihtumista voiteen tavoin.

Kasvovesi jättää ihon heleäksi ja raikkaaksi ja sopii erinomaisesti kuivalle ja herkälle ihotyypille. Tuotteen ainesosilla on ECOCERT-, COSMOS ja RSPO -sertifikaatit.

Kasvoveden tehoainesosat

Oat-in Silky Toner koostuu vain kymmenestä ainesosasta, joista 68,09% on kaurapohjaisia. Ajatuksella valitut ainesosat syväkosteuttavat ja ravitsevat ihoa pitkäkestoisesti, ilman ihoärsytystä. Ihosta tulee silkkisen pehmeä.

  • Kauransiemenvesi rauhoittavaa herkkää ja ärtynyttä ihoa
  • Kauranjyväuute auttaa tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa ja ehkäisee kuivumista
  • Beetaglukaani parantaa ja vahvistaa ihon omaa suojamuria

Uniikki pakkaus

Perinteisen pahvisen ulkopakkauksen tai kutistemuovipakkauksen sijaan tuotetiedot on merkitty Arcopack-paperietiketille. Itse kasvovesi on pakattu kauniiseen, kierrätysmuovista valmistettuun pulloon. Nämä valinnat on tehty pakkausmateriaalin vähentämiseksi ja kierrätyksen helpottamiseksi.

 

Käyttö

Levitä pieni määrä kasvovettä puhtaalle iholle. Jatka ihonhoitorutiinia seerumilla ja kasvovoiteella. Säilytä pullo poissa auringonvalosta.

 

Ainesosat

Avena Sativa (Oat) Seed Water (Skin-Conditioning Agent), Butylene Glycol (Humectant), Glycerin (Humectant), 1,2-Hexanediol (Solvent), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil (Skin-Conditioning Agen), Water (Solvent), Polyglyceryl-10 Stearate (Surfactants-Emulsifying Agents), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (Skin-Conditioning Agent), Ethylhexylglycerin (Skin-Conditioning Agent), Beta-Glucan (Skin-Conditioning Agent)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purito SEOUL | Oat In Silky Toner”

Saatat myös pitää...

Purito Oat In Silky Toner
Purito SEOUL | Oat In Silky Toner
26,90