Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Suomeen

Purito

Purito – Back to the basics. Purito-nimi on yhdistelmä sanoista “Purify” & “To” (土 – maaperä). Korealaisen Purito-brändin filosofiana on tarjota puhtaita, turvallisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita, joita jokainen voi käyttää.

Kaikki Puriton tuotteet sisältävät EWG Green Level -ainesosia. EWG Green Level -sertifikaatti takaa tuotteiden turvallisuuden, luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Puriton ihonhoitotuotteet ovatkin täynnä tehokkaita ja ihoystävällisiä ainesosia, ilman turhia täyteaineita. Hellävaraisen, mutta tehokkaan koostumuksen ansiosta ihonhoitotuotteet sopivat herkkäihoisille ja vaikka koko perheen käytettäväksi. Tuotteet ovat myös turvallisia raskaana oleville.

Puriton kehittäjät uskovat ajatukseen, että ihonhoidossa on tärkeä palata juurille. Niinkuin terveet juuret kasvattavat kauniin puun, ihokin tarvitsee terveen pohjan kauniiseen hehkuun. Puriton tuotteilla suojaat ja vahvistat kasvojen ihoa. Kun ihon oma suojakerros on kunnossa, näyttää iho paremmalta, hyvinvoivalta ja hehkuvalta.

Pienessä ajassa suuren suosion maailmanlaajuisesti saanut Purito on uusi lisäys Bearelin valikoimaan. Puritolta löydät mm. supersuositun Centella Green Level Buffet -seerumin ja Galacto Niacin 97 Power Essence -hoitonesteen. Kaikki tuotteet ovat vegaaneja lukuunottamatta etanaseerumia sisältäviä tuotteita. Tutustu ja ihastu Puriton tuotteisiin.

.

PURITO: