Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Eglips

Huom! Eglips poistuu markkinoilta syksyn 2022 aikana. Tällä hetkellä myynnissä olevat tavaraerät ovat siis viimeisiä, ja kun ne on myyty loppuun, emme saa niitä enää lisää. Muut valikoimamme korealaiset meikit löydät täältä.

Eglips on suosittu korealainen meikkibrändi, joka on tunnettu erityisesti brändin huulituotteista. Eglips luotiin 2007, kun haluttiin tuoda markkinoille meikkejä, jotka korostavat kaikkien naisten luonnollista kauneutta imartelevalla tavalla.

Laadukkaita ainesosia meikkituotteissaan käyttävä brändi myös päivittää tuotteiden koostumusta ja ainesosia parhaan laadun ylläpitämiseksi. Eglipsiltä löydät uusimpia trendejä, eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Tämän korealaisen meikkibrändin tuotteilla teet kauniin arkimeikin ja täydellisen tyylikkään juhlameikin. Sanotaan, että K-Beauty on muuta maailmaa edellä kauneustuotteissa, ja Eglipsin innovatiiviset tuotteet ovat siellä kärjessä näyttämässä suuntaa tuleville meikkitrendeille.

Tutustu ja ihastu Eglipsin meikkeihin, niinkuin monet maskeeraajat, julkkikset ja tavalliset ihmiset ympäri maailman ovat tehneet.

EGLIPS

Näytetään ainoa tulos