Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Bearel & I love me

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, jossa on monipuolinen kattaus kauneutta, muotia ja hyvinvointia.

Bearelin historia I love me:n näytteilleasettajana ulottuu yrityksemme alkutaipaleelle asti, ja odotammekin innolla, että pääsemme tapaamaan asiakkaitamme messuilla kahden vuoden tauon jälkeen!

Tilaamalla Bearelin uutiskirjeen saat tietoa I love me:sta sekä muista tarjouksista.

bearel myymälät
bearel ostoskassit

Messuohjelma

✓ Mahtavia tarjouksia korealaisen kosmetiikan huippubrändeiltä
✓ Maksuttomia 15 minuutin ihonhoitokonsultaatioita
✓ Arvonta, mukavaa tunnelmaa ja paljon muuta!

Murskatut etanat ja viisi muuta korealaisen kosmetiikan myyttiä

Puheenvuoro • La 22.10. klo 15-15.30 • Forum-lava
Korealaisesta kosmetiikasta on liikkeellä paljon erilaisia harhaluuloja. Puheenvuorossa käymme läpi korealaisen kosmetiikan yleisimmät myytit korealaisesta ihonhoidosta ainutlaatuisiin ainesosiin
Lue lisää

Messujen aukioloajat

Pe 10-19
La 10-18
Su 10-18

Mm. nämä brändit löydät Bearelin osastolta

etude logo black
COSRX logo
Mizon logo
Coxir logo

Esimakua tarjouksista

Ilmainen COSRX-goodie bag 25 ensimmäiselle asiakkaalle perjantaina 21.10. ja lauantaina 22.10.!* Goodie bagin arvo on 51,70€, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.
Runsaasti bestseller-tuotteita jopa -44% COSRX:ltä, Etudelta, Coxirilta, the SAEMilta, Mizonilta..
Matkakokoisia tuotteita ja kangasnaamioita tasarahahintaan

 

*Goodie bagin saa ainoastaan ostoksen yhteydessä.

Sijainti

Tapahtumapaikkana toimii tuttuun tapaan Messukeskus Helsingin Pasilassa. Bearelin osastonumero on 6D60. Osastomme sijaitsee messuhallin pääsisäänkäynnin lähellä, portaiden alapäässä.

Tarkempia tulo-ohjeita voit katsoa Messukeskuksen sivuilta.

Varaa maksuton ihonhoidon konsultaatio

Osaavat Bearelin työntekijät antavat Iloveme-messupisteellämme maksuttomia, 15 minuutin ihonhoitokonsultaatioita. Tapaamisen aikana voit kysyä mitä tahansa sinua askarruttavaa ihonhoitoon liittyen. Autamme sinua löytämään ratkaisut ja tuotteet juuri sinun iho-ongelmiisi. Konsultaatiot ovat maksuttomia ja sopiva hetki rauhoittua messuhulinan keskellä.

Varaa oma aikasi alla olevalla lomakkeella: valitse ensin sopiva päivämäärä, kellonaika ja täytä omat tietosi. Paina lopuksi "Submit". Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Huomaathan, että yksi 15 minuutin aika on tarkoitettu yhdelle henkilölle.

[ea_bootstrap width="800px" scroll_off="true" layout_cols="2"]

Osta messuliput ajoissa

Muista napata omat Iloveme 2022 -lippusi ajoissa! Lippujen ostaminen tapahtuu Messukeskuksen sivujen kautta. Suosittelemme ostamaan liput ennen tapahtumaa, sillä tapahtuma-aikana lippujen hinnat nousevat hieman.