Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Unscented -suihkusuodatin

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

27,90

  • Suihkusuodatin
  • Hajusteeton
  • Helppo asentaa
  • Riittää 7200 litralle vettä

Varasto loppu

Kuvaus

Vita4Skin+ Shower Filter Unscented

Suihkusuodatin

 

Vita4Skin+ Shower Filter Unscented -suihkusuodatin on hajusteeton suihkun suuttimeen tai hanaan asennettava lisäosa, joka suodattaa vedestä kloorin.

Suodatettu vesi hellii ihoa ja hiuksia. Kloorin lisäksi suodatin poistaa vedestä muut epäpuhtaudet ja laskee veden pH-tason ihoystävällisemmäksi.

.

Aura Vita4Skin+ suihkusuodatin Unscented

.

Hyvinvoiva iho ja hiukset suihkusuodattimen avulla

Aura Vita4Skin+ Shower Filter Unscented

Ehkäisemällä ihon kuivumista ehkäiset ja hoidat samalla tavallisimpia iho-ongelmia, kuten atooppista ihottumaa, aknea tai hiuspohjan kutinaa.

Pehmeämpi vesi tuo myös hyötyjä hiuksille. Jos olet esimerkiksi kesämökillä pessyt hiukset järvivedellä, olet varmastikin huomannut sen jälkeen hiuksesi olevan normaalia pehmeämmät. Tämä johtuu järviveden matalammasta pH-arvosta, joka paitsi pehmentää hiusta, mutta myös vähentää hiuspohjan kuivumista ja kutinaa.

Hyvinvoivat hiukset myös pitävät hiusvärin pidempään.

.

C-vitamiini tekee vedestä ihoystävällisemmän

Suodattimen teho perustuu sen erittämään C-vitamiiniin, joka laskee veden pH-arvoa ihoystävällisemmälle tasolle. Normaalissavesijohtovedessä on usein korkeampi pH, sillä se hidastaa vesijohtoverkkojen korroosiota. Niin kutsutun ”kovan veden” varjopuolena on mm. ihon ja hiusten kuivuminen.

Vita4Skin+ -suodattimen sisältämät ihoa hoitavat ainesosat ovat täysin turvallisia ja sen sisältämä C-vitamiini juomakelpoista.

Suodattimen sisällä on geelikapseli, josta C-vitamiiniseos erittyy hitaasti suihkuveteen. Yhden suodattimen kapasiteetti on noin 7200 litraa vettä. Vedenkulutuksesta, sen paineesta ja käyttäjämäärästä riippuen suihkusuodatin kestää käytössä noin 1-5 kuukautta.

.

Antibakteerinen propolis kosteuttaa tehokkaasti

Suodatin paitsi poistaa vedestä haitallisia aineita, se myös lisää siihen pieniä määriä propolista. Propolis eli mehiläisen kittivaha on suosittu korealaisen ihonhoidon ainesosa, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Propolis on tunnettu myös antibakteerisesta vaikutuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen lisän pesurutiiniin.

.

Hajustettu vai hajusteeton?

Valikoimassamme on hajusteettoman suodattimen lisäksi kaksi hajustettua suodatinta, jotka päästävät suihkun aikana hentoa sitruksen tai laventelin tuoksua. Laventelia käytetään laajalti aromaterapiassa, sillä se auttaa rentoutumaan ja nukahtamaan helpommin. Laventelilla hajustettu suodatin on siis täydellinen iltasuihkuttelijoille, kun taas raikas sitrus on piristysruiske aamusuihkuihin!

Hajusteeton versio puolestaan sopii mainiosti esimerkiksi hajusteyliherkille, vauvoille ja lemmikeille.

Suodatin on valmistettu Koreassa.

.

Käyttö ja asennus

Vita4Skin+ -suihkusuodatin voidaan kiinnittää suihkun suuttimeen tai hanaan. Suodatin sopii tavallisimpiin suihkuihin ja on helppo asentaa. Kun pakkauksen muovi on avattu, tulee suodatin ottaa heti käyttöön. Säilytä poissa auringosta tai kuumuudesta.

.

.

vita4skin suihkusuodatin asennus

.

.

1 arvio tuotteelle Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Unscented -suihkusuodatin

  1. 5 viidestä

    Haatoresu (varmistettu kirjoittaja)

    Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä eivätkä hamppuunnu enää.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...