Toimitus 2,90€    |    Oma tili    |    Jäsenille    |    Toivelista

Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Lime Lemon -suihkusuodatin

5.00 viidestä
(3 tuotearviota)

27,90

 • Suihkusuodatin
 • Helppo asentaa
 • Riittää 7200 litralle vettä
 • Sitrushedelmäinen tuoksu

Shower filter suodattaa suihkuvedestä raskasmetalleja ja klooria ja laskee veden pH:n ihoystävälliselle tasolle. Auttaa vähentämään hiusten ja ihon kuivumista sekä hiuspohjan ja vartalon ihon kutinaa.

Varasto loppu

Kuvaus

Vita4Skin+ Shower Filter Lime Lemon

Suihkusuodatin

 

Vita4Skin+ Shower Filter Lime Lemon -suihkusuodatin on suihkun suuttimeen tai hanaan asennettava lisäosa, joka suodattaa vedestä ylimääräisen kloorin. Suihkun aikana ilmaan vapautuu myös virkistävä, raikas sitruunan tuoksu.

Suodatettu vesi hellii ihoa ja hiuksia. Klooripitoinen vesi voi aiheuttaa ihoärsytystä sekä pitkällä aikavälillä vaurioittaa hengitysteitä ja ihon pehmeitä kudoksia. Kloorin lisäksi suodatin poistaa vedestä mahdolliset muut haitta-aineet, kuten hiekan roskat tai sakat.

.

Aura Vita4Skin+ suihkusuodatin Lemon Lime

Auran Vita4Skin+ -suihkufiltteri palauttaa veden pH:n, hellii ihoa C-vitamiinin avulla ja tekee suihkuvedestä hennon sitruunaisen tuoksuista.

.

Hyvinvoiva iho ja hiukset suihkusuodattimen avulla

Aura Vita4Skin+ Shower Filter Lime LemonEhkäisemällä ihon kuivumista ehkäiset ja hoidat samalla tavallisimpia iho-ongelmia, kuten atooppista ihottumaa, aknea tai hiuspohjan kutinaa.

Pehmeämpi vesi tuo myös hyötyjä hiuksille. Jos olet esimerkiksi kesämökillä pessyt hiukset järvivedellä, olet varmastikin huomannut sen jälkeen hiuksesi olevan normaalia pehmeämmät. Tämä johtuu järviveden matalammasta pH-arvosta, joka paitsi pehmentää hiusta, mutta myös vähentää hiuspohjan kuivumista ja kutinaa.

Hyvinvoivat hiukset myös pitävät myös hiusvärin pidempään.

.

C-vitamiini tekee vedestä ihoystävällisemmän

Suodattimen teho perustuu sen erittämään C-vitamiiniin, joka laskee veden pH-arvoa ihoystävällisemmälle tasolle.

Normaalissa vesijohtovedessä on usein korkeampi pH, sillä se hidastaa vesijohtoverkkojen korroosiota. Niin kutsutun ”kovan veden” varjopuolena on mm. ihon ja hiusten kuivuminen. Suodattimen sisältämät ainesosat ovat turvallisia esimerkiksi suuhun päätyessään: suodattimen C-vitamiini on täysin syömäkelpoista.

Suodattimen sisällä on geelikapseli, josta C-vitamiiniseos erittyy hitaasti. Yhden suodattimen kapasiteetti on noin 7200 litraa vettä, eli vedenkulutuksesta ja käyttäjämäärästä riippuen 1-5 kuukautta. Neljän hengen perheelle suihkusuodatin kestää 30-40 päivää, kun taas sinkkutaloudessa suodatin riittää noin viideksi kuukaudeksi.

 

Suihkufiltterit Aura Vita4Skin+ Bearel

.

Antibakteerinen propolis kosteuttaa tehokkaasti

Suodatin paitsi poistaa vedestä haitallisia aineita, se myös lisää siihen pieniä määriä propolista. Propolis eli mehiläisen kittivaha on suosittu korealaisen ihonhoidon ainesosa, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Propolis on tunnettu myös antibakteerisesta vaikutuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen lisän pesurutiiniin.

.

Virkistävä sitruunainen tuoksu

Valikoimassamme on kaksi hajustettua suodatinta, jotka päästävät suihkun aikana hentoa sitruksen tai laventelin tuoksua. Laventelia käytetään laajalti aromaterapiassa, ja se auttaa nukahtamaan ja rentoutumaan. Laventelilla hajustettu suodatin on siis täydellinen iltasuihkuttelijoille, kun taas raikas sitrus on erinomainen piristysruiske aamusuihkuihin!

Suodattimen erittämä tuoksu on hento, ja se ei tartu ihoon tai kylpyhuoneen pintoihin.

Hajusteeton versio puolestaan sopii mainiosti esimerkiksi hajusteyliherkille, vauvoille ja lemmikeille.

Suodatin on valmistettu Koreassa.

.

Käyttö ja asennus

Suihkusuodatin voidaan kiinnittää suihkun suuttimeen tai hanaan. Suodatin sopii tavallisimpiin suihkuihin ja on helppo asentaa. Kun pakkauksen sinetti on avattu, tulee se ottaa heti käyttöön. Säilytä poissa auringosta tai kuumuudesta.

 

vita4skin suihkusuodatin asennus

.

.

3 arviota tuotteelle Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Lime Lemon -suihkusuodatin

 1. 5 viidestä

  Haala (varmistettu kirjoittaja)

  Ihme tuote rakastuin sairaasti. Tilan jatkuvasti. Heti nähnyt iso eroa hiuksista ja kasvoista. Hiukseni ovat lakanneet kokonaan putoamasta. Olen iloinen hirveesti tästä tuoteesta en ikinä enää suihkun ilman sitä.

 2. 5 viidestä

  liiwan (varmistettu kirjoittaja)

  Käytännöllinen ja tehokas tuote sellaiselle, joka ei innostu suihkugeeleistä tai muista erikseen levitettävistä vartalonhoitotuotteista. Parin viikon käytön jälkeen ihon epäpuhtaudet ovat selvästi vähentyneet. Toivottavasti tähän tuotesarjaan on tulossa täydennystä muilla hajusteilla!

 3. 5 viidestä

  Ressu (varmistettu kirjoittaja)

  Kyllästyin odottamaan hajusteetonta, joten tilasin tämän. Sitruunan haistaa selkeästi, mutta ei aiheuta migreeniä. Toimii yhtä hyvin kuin aikaisemmin käyttämäni hajusteeton eli tukka on pehmentynyt käytössä.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...