Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Suomeen

Secret Key | Tea Tree Refresh Calming Toner

14,90

  • Secret Key
  • Kasvovesi
  • 248 ml

Erityisesti rasvoittuvalle, seka- ja ongelmaiholle suunnattu puhdistava ja rauhoittava kasvovesi.

Varasto loppu

Kuvaus

Tea Tree Refresh Calming Toner

Kasvovesi

.

Tea Tree Refresh Calming Toner -kasvovesi on suunnattu rasvoittuvalle, seka- ja ongelmaiholle. Kasvovesi antaa iholle sen tarvitsemaa kosteutta ja puhdistaa ihohuokosia samalla ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntymistä.

Pääainesosat teepuu-uute, teepensaan lehtiuute ja aloen lehtiuute tasapainottavat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.  Teepuu-uute edesauttaa myös pienten ihotulehduksien paranemista ja pitää kasvojen ihon puhtaampana.

Tea Tree Refresh Calming Toner puhdistaa ja valmistelee ihon seuraavaksi lisättäviä hoitotuotteita varten parantamalla niiden vaikutusta ja imeytymistä.

.

Tea Tree Fresh Calming Toner

– rauhoittaa tulehdusta

– poistaa ylimääräistä öljyisyyttä

– puhdistaa ja raikastaa

– hoitaa finnejä ja epäpuhtauksia

– sopii aknelle ja rasvoittuvalle iholle.

.

Käyttö:

Lisää Tea Tree Refresh Calming Toner -kasvovettä vanulapun tai käsien avulla kasvojen ja kaulan iholle. Lisää seuraavaksi muut kasvojenhoitotuotteet.

Ainesosat

Tea Tree Leaf Water, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Willow Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata, Ulmus Campestris, Zanthoxylum Piperitum Peel Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata Extract, 4-Terpineol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Nonoxynol-12, Lemon Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Althaea Rosea, Aloe Barbadensis, Disodium EDTA, Fragrance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Secret Key | Tea Tree Refresh Calming Toner”

Saatat myös pitää...