Toimitus vain 3,90€    |    Uutuudet    |    Oma tili    |    Toivelista

Mizon | Collagenic Aqua Volume Lip Essence – Huulihoito

3.88 viidestä
(8 tuotearviota)

11,90

 • Mizon
 • Huulihoito      
 • Kuiville, rohtuneille ja/tai halkeileville huulille
 • SPF10
 • 10 ml

Lip Essence kosteuttaa ja täyteläistää huulia suojaten niitä samalla myös auringolta.

Varastossa

Kuvaus

 

COLLAGENIC AQUA VOLUME LIP ESSENCE

HUULIHOITO

 

Collagenic Aqua Volume Lip Essence -huulihoito tekee huulista luonnollisesti terveemmän ja täyteläisemmän näköiset.

 

Aurinkosuoja SPF10

Heikkokuntoisten huulten iho on altis auringon UV-säteilylle (sekä kesällä että talvella) ja siten ihon ennenaikaiselle vanhenemiselle. Collagenic Aqua Volume Lip Essence -huulihoidossa on sertifioitu auringonsuoja (SPF10) haitallista UV-säteilyä vastaan.

 

Hoitavat ja suojaavat kasviöljyt

Huulihoidon sisältämät kasviöljyt (mm. valkohilpan siemenöljy, oliiviliöljy, kamelliaöljy) hoitavat ja muodostavat huulten pinnalle kosteuden haihtumista ehkäisevän suojaavan pinnan. Huulihoidon sisältämä kollageeni taas auttaa ylläpitämään ihon joustavuutta ja kimmoisuutta vähentäen näin juonteita. Mieto koostumus ei sisällä parabeeneja.

 

Käyttö:

Levitä Collagenic Aqua Volume Lip Essence -huulihoitoa huulille aina, kun huulet tuntuvat kuivilta, tai haluat saada niihin hieman volyymia.

Ainesosat

Mineral Oil, Polymethyl Methacrylate, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadow foam) Seed Oil, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Water, Camellia Sinensis Leaf Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cocos Nucifrea (Coconut) Oil, Glycerine Soja (Soybean) Oil, Perilla Ocymoides Seed Oil, Vegetable Oil, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Tocopheranol, Phosphatidylcholine, Hydrolyzed Collagen, Ceramide NP, Glycine, Glutamic Acid, Serine, Lysine, Alanine, Arginine, Threonine, Proline, Fragrance

8 arviota tuotteelle Mizon | Collagenic Aqua Volume Lip Essence – Huulihoito

 1. 4 viidestä

  Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Tuhti kosteuttava ja hoitava huulirasva, imeytyy kuitenkin hyvin eli tuntuu oikeasti hoitavan huulia. Erittäin pahasti halkeilleiden ja kuivuneiden huulten tilanne parani kahden yön rasvauksella silminnähden. Ei mitenkään huikean erikoinen tuote, mutta hyvä perustuote ja ensiapu. Lisää myös mm. kiiltoa upeasti lip tinttien päälle lisättäessä, vähän tahmainen.

 2. 5 viidestä

  saara (varmistettu kirjoittaja)

  Hoitaa erinomaisesti rohtuneet huuleni

 3. 4 viidestä

  Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä perushuulivoide. Kosteuttaa hyvin ja tekee huulista “hyvän näköiset”. SPF:stä plussaa.

 4. 5 viidestä

  Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote jokapäiväiseen käyttöön. Itsellä huomannut selkeää eroa kuivien ja rohtuneiden huulien hoidossa. Tätä tulee käytettyä myös iltamenoissa, koska antaa mukavasti kiiltoa huulille ja on mielestäni miellyttävämpi tuote käyttää, kuin huulikiilto.

 5. 3 viidestä

  sanna

  Ite en saanu tästä irti muuta kuin että perushuulivoiteena toimii hyvin, kaikki tätä hehkuttaa mutta ei omasta mielestä mikään yliverto

 6. 3 viidestä

  Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Kosteuttaa ja tuo kiiltoa, ei mikään ihmeidentekijä mutta ihan hyvä perushuulivoiteeksi.

 7. 2 viidestä

  Asta (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanan kosteuttavan tuntuinen huulilla, mutta valitettavasti tosi voimakkaasti hajustettu 🙁 Minä en pysty tätä käyttämään vaikka miedosti hajustetut tuotteet yleensä meneekin, tämä varoituksena hajuherkille.

 8. 5 viidestä

  Hannele

  Mizonin lip essence on ollut pelastus nyt kesän festareilla, joilla aiemmin etenkin ylähuuli on rohtunut tosi pahasti.

Lisää arvio

Mizon | Collagenic Aqua Volume Lip Essence – Huulihoito
11,90