Toimitus vain 3,90€, ilmainen yli 50€ tilauksille
Ale!

Maybena | Pure Enzyme Cleanser

15,90 11,13

  • Maybena
  • Entsyymijauhe
  • Puhdistusvaahto kasvoille
  • 20 kpl

Pakkaus sisältää 20 kpl entsyymijauhepusseja. Muuttuu veden kanssa puhdistusvaahdoksi, joka poistaa kasvoilta lian ja hellävaraisesti kuolleen ihosolukon.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Pure Enzyme Cleanser

20kpl puhdistusainepusseja

.

Maybena Pure Enzyme Cleanser on innovatiivinen tapa puhdistaa kasvot. Pure Enzyme Cleanser -pakkaus sisältää 20 teepussia, jotka sisältävät ihoa puhdistavaa entsyymijauhetta, aloe veraa ja papaijaa.

Pussi kastellaan vedellä ja vaahdotetaan käsien välissä.  Entsyymijauhe muuttuu veden kanssa ja käsien välissä hierottaessa pehmeiksi kupliksi.

Pienimolekyylisen entsyymit poistavat tehokkaasti kuolleet ihosolut ja lian huokosista.

Entsyymipuhdistus sopii rasvoittuvan ja akneihon puhdistukseen ja se sopii myös normaalille ja sekaiholle kuorimaan ja parantamaan ihon pinnan tekstuuria.

.

MAYBENA Pure Enzyme Cleanser

Maybenan pakkaus on uudelleensuljettava, joten voit käyttää puhdistavia teepusseja silloin, kun haluat.

Pure Enzyme Cleanser sopii täydellisesti mukaan matkalle, sillä erittäin kevyet teepussukat vievät vähän tilaa toilet-laukusta. Voit ottaa pakkauksesta vain muutaman puhdistuspussin mukaan ja jättää loput kotiin.

MAYBENA Pure Enzyme Cleanser

Pure Enzyme Cleanserin entsyymijauhe puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihoa poistaen kasvoilta meikit, lian ja ilmansaasteet. Ihosta tulee kirkkaampi, puhdas ja pehmeä.

.

Vinkki:

Paperinen teepussi vaahdottaa tehokkaasti puhdistusaineen, mutta voit halutessasi jakaa yhden pussin myös kahteen käyttökertaan: leikkaa saksilla jauhepussi auki ja kaada puolet sisällöstä kämmenelle.

Lisää hieman vettä joukkoon ja vaahdota käsien välissä tai esimerkiksi konjac-sienen avulla. Säilytä auki jäänyt jauhepussi kuivassa paikassa ja käytä se esimerkiksi kasvojenpesukerran yhteydessä.

.

Pure Enzyme Cleanser -puhdistusvaahdossa on matala ihoystävällinen pH-arvo (noin 5). Innovatiivinen puhdistustuote sopii kaikille ihotyypeille.

Heitä paperista valmistettu pussi käytön jälkeen biojätteeseen tai kuivuneena paperinkeräykseen.

.

.

Käyttö:

  1. Ota jauhepussi kädelle ja kaada hanasta hieman lämmintä vettä pussin päälle.
  2. Hiero pussia käsien välissä kunnes jauhe alkaa vaahtoamaan.
  3. Levitä pussin avulla tehty puhdistusvaahto kasvoille ja hiero ihoa pyörivin liikkein.
  4. Huuhtele kasvot huolellisesti vedellä.

.

.

Ainesosat

Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Palmitate, Diglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Allantoin, Maltodextrin, Papain

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maybena | Pure Enzyme Cleanser”

Saatat myös pitää...

Maybena | Pure Enzyme Cleanser
15,90 11,13