Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Acacia -suihkusuodatin

3.67 viidestä
(3 tuotearviota)

27,9029,90

 • Aura
 • Suihkusuodatin
 • Akaasia
 • Riittää 7200 litralle vettä

Lisää ostoskoriisi Vita4Skin+ -suihkusuodatin tai 3 kappaleen täyttöpakkaus filtterin sisälle vaihdettavia geelikapseleita.

C-vitamiinia, propolista ja akaasiaa sisältävä suihkusuodatin ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia laskemalla veden pH-tasoa. Ihanteelinen kuivalle iholle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Aura Vita4Skin+ Shower Filter Acacia

Suihkusuodatin

 

Aura Vita4Skin+ Shower Filter Acacia -suihkusuodatin on suihkun suuttimeen tai hanaan asennettava lisäosa, joka suodattaa vedestä ylimääräisen kloorin. Suihkun aikana ilmaan vapautuu myös rauhoittava ja makean kukkainen hopea-akaasian eli mimosan tuoksu. Suodatettu vesi hellii ihoa ja hiuksia.

Klooripitoinen vesi voi aiheuttaa ihoärsytystä sekä pitkällä aikavälillä vaurioittaa hengitysteitä ja ihon pehmeitä kudoksia. Kloorin lisäksi suodatin poistaa vedestä mahdolliset muut haitta-aineita, kuten raskasmetalleja, jotka huonontavat hiusten kuntoa.

 

Hyvinvoiva iho ja hiukset suihkusuodattimen avulla

Ehkäisemällä ihon kuivumista ehkäiset ja hoidat samalla tavallisimpia iho-ongelmia, kuten atooppista ihottumaa, aknea tai hiuspohjan kutinaa.

Pehmeämpi vesi tuo myös hyötyjä hiuksille. Jos olet esimerkiksi kesämökillä pessyt hiukset järvivedellä, olet varmastikin huomannut sen jälkeen hiuksesi olevan normaalia pehmeämmät.

Tämä johtuu järviveden matalammasta pH-arvosta, joka paitsi pehmentää hiusta, vähentää myös hiuspohjan kuivumista ja kutinaa. Hyvinvoivat hiukset myös pitävät hiusvärin pidempään.

 

C-vitamiini tekee vedestä ihoystävällisemmän

Suodattimen teho perustuu sen erittämään C-vitamiiniin, joka laskee veden pH-arvoa ihoystävällisemmälle tasolle. Normaalissa vesijohtovedessä on usein korkeampi pH, sillä se hidastaa vesijohtoverkkojen korroosiota. Niin kutsutun “kovan veden” varjopuolena on mm. ihon ja hiusten kuivuminen. Suodattimen sisältämät ainesosat ovat täysin turvallisia esimerkiksi suuhun päätyessään: suodattimen C-vitamiini on täysin syömäkelpoista.

Suodattimen sisällä on geelikapseli, josta C-vitamiiniseos erittyy hitaasti. Yhden suodattimen kapasiteetti on noin 7200 litraa vettä, eli vedenkulutuksesta ja käyttäjämäärästä riippuen 1-5 kuukautta. Neljän hengen perheelle suihkusuodatin kestää 30-40 päivää, kun taas sinkkutaloudessa suodatin riittää noin viideksi kuukaudeksi.

 

Antibakteerinen propolis kosteuttaa tehokkaasti

Suodatin paitsi poistaa vedestä haitallisia aineita, se myös lisää siihen pieniä määriä propolista. Propolis eli mehiläisen kittivaha on suosittu korealaisen ihonhoidon ainesosa, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Propolis on tunnettu myös antibakteerisesta vaikutuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen lisän pesurutiiniin.

 

Rauhoittava hopea-akaasian tuoksu

Valikoimassamme on kaksi hajustettua suodatinta, jotka päästävät suihkun aikana rauhoittavaa hopea-akaasian tai laventelin tuoksua. Hajusteeton versio sopii mainiosti esimerkiksi hajusteyliherkille, vauvoille ja lemmikeille.

 

Aura Vita4Skin+ shower filter Acacia

Aura Vita4Skin+ -suihkusuodattimesta on saatavilla kolme vaihtoehtoa: Laventeli, Acacia ja hajusteeton.

Suodatin on valmistettu Koreassa.

 

Käyttö ja asennus

vita4skin suodattimen asentaminen

Suihkusuodatin voidaan kiinnittää suihkun suuttimeen tai hanaan. Suodatin sopii tavallisimpiin suihkuihin ja on helppo asentaa paikoilleen.

Kun pakkauksen muovisuoja on avattu, tulee filtteri ottaa heti käyttöön. Säilytä poissa auringosta ja kuumuudesta.

 

 

3 x täyttöpakkaus suihkusuodattimeen

Aura Vita4Skin+ Shower Filter Acacia -täyttöpakkaus sisältää 3 suihkufiltteriin vaihdettavaa akaasia-geelikapselia.

Käyttö:

Pakkauksessa 3 kapselia. Ota 1 geelikapseli pakkauksesta, poista suojamuovit ja vaihda se suodattimeen edellisen loputtua. Huomioithan, ettei kapselia voi käyttää sellaisenaan, vaan se tulee asettaa suihkufiltterin sisälle.

 

 

Lisätiedot

Valitse

3 x Täyttöpakkaus Akaasia, Suihkusuodatin – Akaasia

3 arviota tuotteelle Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Acacia -suihkusuodatin

 1. 5 viidestä

  Jonna T. (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä suodin on pelastanut blondin tukkani ja mieheni ihoallergiat! Eipä uskoisi, kuinka paljon rautaa ja muita epäpuhtauksia suihkuvedessä on ennen kuin näkee tämän läpinäkyvän filtterin pikkuhiljaa siitä töhnästä täyttyvän. Todella mieto tuoksu. Suosikkini näistä tuoksuista.

 2. 1 viidestä

  meri.mentula (varmistettu kirjoittaja)

  Asun alueella, jossa vedessä on paljon mineraalijäämiä, joten halusin suodattimen. Kuitenkin kun asensin tämän suodattimen aloin huomata, että hiukseni eivät näyttäneet pesun jälkeen puhtailta. Vaihdoin hiustuotteitani ja tukkani näytti silti rasvaiselta heti suihkusta tulon jälkeen. Ongelma poistui vasta, kun irrotin tämän suodattimen suihkusta. Luulen, että suodattimen sisällä olevasta geelistä jäi jäämiä hiuksiini.

 3. 5 viidestä

  Ressu (varmistettu kirjoittaja)

  Olen varmaan testannut nyt lähes kaikkia Auran filtereitä vuoronperään sen takia, että toista on saatavilla ja toista ei. Tämäkin toimii yhtä hyvin kuin muutkin näistä. Tuoksua en juuri haista joka saa minun päästäni plussaa. Tällä kertaa tilasin täyttöpakkauksen ja vaihto kävi todella helposti.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

 • Aura Vita4Skin+ suihkusuodatin LaventeliAura Vita4Skin+ Shower Filter Lavender

  Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Lavender -suihkusuodatin

  5.00 viidestä
  27,9029,90
  Valitse vaihtoehdoista
 • Aura Vita4Skin+ suihkusuodatin Lemon Lime

  Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Lime Lemon -suihkusuodatin

  5.00 viidestä
  27,90
  Lue Lisää
 • Aura Vita4Skin+ suihkusuodatin UnscentedAura Vita4Skin+ Shower Filter Unscented

  Aura | Vita4Skin+ Shower Filter Unscented -suihkusuodatin

  5.00 viidestä
  27,90
  Lue Lisää