Toimitus 2,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mizon | Cicaluronic Serum

5.00 out of 5
(3 customer reviews)

26,90

Kevyt ja riittoisa seerumi kosteuttaa ihoa jo yhden tipan avulla! Hajusteeton ja vegaaninen koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille, mukaanlukien kuivalle ja herkälle iholle.

In stock

Description

Mizon Cicaluronic Serum

Seerumi

 

Mizon Cicaluronic Serum on rauhoittava, viilentävä seerumi, joka sisältää Mizonin omaa Cicaluronic-yhdistettä. Vegaaninen ja hajusteeton seerumi kosteuttaa herkkää ja kuivaa ihoa.

Kenelle seerumi sopii?

  • Kuivalle iholle: iho tuntuu kuivalta iltapäivällä, vaikka olisit aamulla levittänyt kosteusvoidetta
  • Herkälle iholle
  • Jos etsit riittoisaa seerumia, jolla saat rahalle vastinetta
  • Haluat seerumin, joka sopii hyvin myös meikin alle

Cicaluronic

Seerumi sisältää Cicaluronic-yhdistettä, joka yhdistää rohtosammakonputken (cica) ja hyaluronihapon kosteuttavat ja rauhoittavat ominaisuudet. Rohtosammakonputken hyödyt saadaan seitsemästä eri kasvista uutetusta ainesosasta. Hyaluronihappoa on myös kolmessa eri molekyylikoossa – tämä auttaa kosteuttamaan ihon eri kerroksia.

Seerumin tähtiainesosien höydyt:

Centella Asiatica

Haavoja ja ihovaurioita parantava rohtosammakonputki rauhoittaa herkän ihon punoituksen ja ärtyneisyyden. Se on Aasiassa supertrendikäs ja -tehokas luonnonainesosa, joka on tärkeä antioksidanttien ja aminohapojen lähde.

Hyaluronihappo

Mizon Cicaluronic Water Fit Mask ratkaisee herkän ja kuivan ihon ongelmat, sillä sen sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja on tärkeä tekijä ikääntymisen merkkien torjumisessa.

Seerumi sisältää kahdeksaa (8) eri hyaluronihapon johdannaista, joista iho saa parhaan mahdollisen hyödyn.

 

Käyttö

Lisää tippa seerumia kasvoille kasvoveden jälkeen. Lukitse kosteutus ihoon kasvovoiteella. Vältä koskemasta pipetillä ihoa, jotta tuote pysyy hygieenisenä.

 

Ainesosat

Purified Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Tromethamine, Hydroxyethyl Cellulose, Polyglyceryl-10 Oleate, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Citric Acid, Tocopherol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydroxy Propyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydroxyprotrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecasic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate

3 reviews for Mizon | Cicaluronic Serum

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mizon | Cicaluronic Serum”

Mizon Cicaluronic Serum
Mizon | Cicaluronic Serum
26,90