Toimitus vain 3,90€    |    Uutuudet    |    Oma tili    |    Toivelista

Pepero-keksitikut kaupan päälle tilaukseesi

Oletko joskus testannut korealaisia Peperoita? Ne ovat ohuita keksitikkuja, jotka on kuorrutettu suklaalla. Pepero-tikkuja on saatavilla monena eri makuna. Suklaakuorrutteen lisäksi päällä saattaa olla esimerkiksi mantelirouhetta tai keksimuruja. 

.

Peperoita kahvin tai teen kanssa

Pepero-keksitikut ovat todella suosittuja herkkuja Koreassa, sillä näitä syödään sellaisenaan snacksina sekä kahvin ja teen seurana.

Lotte lanseerasi Peperot Koreassa vuonna 1983. Alun perin Japanissa vuonna 1948 perustettu monialayhtiö Lotte on tunnettu purukumeistaan sekä muista makeista herkuistaan. Peperot ovatkin korealainen versio japanilaisista Pockyista.

Lottella on hauska yhteys myös suomalaiseen keksintöön xylitoliin, josta voit lukea lisätietoa meidän syksyn K-Beauty Eventin blogikirjoituksesta: 8 mielenkiintoista asiaa Etelä-Koreasta part 2

 

Pepero-keksitikut jääkahvin kanssa

Koreassa Peperoita on mahdollista ostaa kaikkialta. Koska ne ovat niin suosittuja, on ystävänpäivän, valkoisen päivän, joulun ja muiden juhlapäivien rinnalle luotu ihan oma päivä myös peperoille.

 

Pepero-keksitikut kevään K-Beaty Eventin kunniaksi

Yksi keksitikku muistuttaa numeroa yksi (1), joten Pepero-päivää (Pepero Day) vietetään vuosittain 11. marraskuuta (11.11.). Vaikka nyt keväällä ei juhlitakaan Pepero-päivää, halusimme kevään K-Beauty Eventin kunniaksi antaa myös teille mahdollisuuden maistella perinteisiä korealaisia herkkuja! : )

Tilasimme teille Manga Cafen avulla kaikkein herkullisimmalta kuulostavan vuoden 2021 uutuustuotteen: Pepero Snowy Almond. 

 

2021 uutuus-Peperot maussa Snowy Almond. Valkosuklaa ja manteli yhdistyvät näissä keksitikuissa kielen vieväksi kokonaisuudeksi. Pakkauksessa 8 keksitikkua (32 g). 

 

 

Peperot kaupan päälle 22.-25.4.2021

Saat nyt siis tilaukseesi mukaan kokonaisen Pepero -pakkauksen veloituksetta! 

Tee tilaus verkkokaupastamme torstain ja sunnuntain (22.-25.4.2021) välillä, niin pääset herkuttelemaan kotona valkosuklaalla ja mantelilla päällystetyillä keksitikuilla. 

Tilatessasi korealaisia ihonhoitotuotteita ja meikkejä, pakkaamme torstaista alkaen kaikkiin tilauksiisi mukaan tämän tilaajalahjan. 1 peperopakkaus / tilaus. Kampanja päättyy K-Beauty Eventin kanssa yhtä aikaa sunnuntaina 25.4.2021. Katso myös lisätietoa muista vaihtuvista tilaajalajoistamme täältä.

 

Tilaajalahja ilmestyy automaattisesti ostoskoriin sunnuntaihin mennessä tehtyihin tilauksiin. <3 

.

.

SIIRRY K-BEAUTY-OSTOKSILLE

.

.

K-Beauty event 2021 Bearel blogi

Kevään K-Beauty Eventiä juhlitaan Bearelin verkkokaupassa ja somessa 12.-25.4.2021. Tapahtuman aikana julkaisemme kosmetiikan lisäksi erilaista korealaiseen kulttuuriin liittyvää sisältöä. Osallistu sunnuntaihin 25.4. mennessä myös K-Beauty Eventin arvontaan Instagramissa @bearelfi.

.

Lue edellinen blogikirjoitus: Milloin kannattaa matkustaa Etelä-Koreaan + Matkavinkit

Milloin on paras aika matkustaa Koreaan

Palaa blogiin tästä

.

.

Jätä kommentti