Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Suihkusuodattimet: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

Peseytymiseen käytettävän veden laadulla on suuri merkitys ihon ja hiusten hyvinvoinnin kannalta. Moni kuluttaja onkin viime aikoina herännyt tähän, ja samalla markkinoille on tullut erilaisia suodattimia, joiden tarkoituksena on poistaa haitalliset aineet vedestä. Mutta miten suihkusuodattimet toimivat? Entä toimivatko ne ollenkaan? Miten suihkusuodatin asennetaan? Tästä artikkelista löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää suihkusuodattimista!

 

Mikä on suihkusuodatin?Vita4Skin Shower Filter Lavender -suihkusuodatin

Suihkusuodattimet ovat suihkun hanaan tai suuttimeen kiinnitettäviä lisäosia, jotka sisältävät geelikapselin. Kun suihku on päällä, vesi virtaa suodattimen läpi. Suodattimen kapselin sisältämät aktiiviaineet neutraloivat veden sisältämän kloorin ja tekevät veden pH-arvosta ihoystävällisemmän. Lisäksi suodatin poistaa vedestä likaa ja sakkaa. Jotkut suodattimet sisältävät myös ihoa helliviä, kosteuttavia ainesosia.

Hyvinvoiva iho ja hiukset suihkusuodattimen avulla

Ehkäisemällä ihon kuivumista ehkäiset ja hoidat samalla tavallisimpia iho-ongelmia, kuten atooppista ihottumaa, aknea tai päänahan kutinaa.

Pehmeämpi vesi tuo myös hyötyjä hiuksille. Jos olet esimerkiksi kesämökillä pessyt hiukset järvivedellä, olet varmastikin huomannut sen jälkeen hiuksesi olevan normaalia pehmeämmät. Tämä johtuu järviveden matalammasta pH-arvosta, joka paitsi pehmentää hiusta, mutta myös vähentää hiuspohjan kuivumista ja kutinaa. Hyvinvoivat hiukset myös pitävät hiusvärin pidempään.

 

Niin kutsutun “kovan veden” varjopuolena on mm. ihon ja hiusten kuivuminen ja siitä seuraavat iho-ongelmat, kuten ihottuma.

 

Miten suihkusuodattimet toimivat?

Suihkusuodattimien teho perustuu C-vitamiiniin. Suodattimen sisällä oleva geelikapseli erittää läpi kulkevaan veteen C-vitamiinia, joka neutraloi veden sisältämän kloorin, mikä vuorostaan laskee veden pH-arvoa ihoystävällisemmälle tasolle.

Normaalissa vesijohtovedessä on usein korkeampi pH, sillä kloorin lisääminen hidastaa vesijohtoverkkojen korroosiota. Niin kutsutun “kovan veden” varjopuolena on mm. ihon ja hiusten kuivuminen ja siitä seuraavat iho-ongelmat, kuten ihottuma. Suodattimen sisältämät ainesosat ovat täysin turvallisia esimerkiksi suuhun päätyessään: suodattimen C-vitamiini on periaatteessa täysin syömäkelpoista. Suosittelemme kuitenkin juomaan vettä vain hanasta 😉

Antibakteerinen propolis kosteuttaa tehokkaasti

Suodatin paitsi poistaa vedestä haitallisia aineita, se myös lisää siihen pieniä määriä propolista. Propolis eli mehiläisen kittivaha on suosittu korealaisen ihonhoidon ainesosa, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Propolis on tunnettu myös antibakteerisesta vaikutuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen lisän pesurutiiniin.

Kuinka kauan yksi suodatin kestää?

Yhden Vita4Skin-suodattimen kapasiteetti on noin 7200 litraa vettä, eli vedenkulutuksesta ja käyttäjämäärästä riippuen 1-5 kuukautta. Neljän hengen perheellä suihkusuodatin kestää 30-40 päivää, kun taas sinkkutaloudessa suodatin riittää noin viideksi kuukaudeksi.

 

suodatin asennettuna

Miksi valitsimme juuri Vita4Skin-suihkusuodattimet myyntiin?

Suihkusuodatin on tehokas tapa hoitaa ihoa ja huolehtia ihon ja limakalvojen hyvinvoinnista. Koska me Bearelilla rakastamme korealaista kosmetiikkaa, halusimme tarjota asiakkaillemme suodattimen, joka on sekä valmistettu Koreassa että sisältää korealaisesta ihonhoidosta tuttuja, suosittuja ainesosia. K-beautytuotteille ominainen edullinen hintataso toteutuu myös hyvin.

Valikoimassamme on hajusteettoman suodattimen lisäksi kaksi hajustettua suodatinta, jotka päästävät suihkun aikana hentoa akaasian tai laventelin tuoksua. Laventelia käytetään laajalti aromaterapiassa, ja se auttaa nukahtamaan ja rentoutumaan. Laventelilla hajustettu suodatin on siis täydellinen iltasuihkuttelijoille, kun taas lempeä akaasia on täydellinen hemmotteluun! Hajusteeton versio puolestaan sopii mainiosti esimerkiksi hajusteyliherkille, vauvoille ja lemmikeille.

 

 

Miten suodatin asennetaan?

Suodatin voidaan asentaa sekä hanaan että suihkun suutinosaan. Siksi Vita4Skin-suodattimet sopivat useimpiin suihkuihin. Asentaminen on helppoa:

  1. Irrota suihkun suutin tai hana vierittämällä.
  2. Kiinnitä suodatin sen tilalle.
  3. Ruuvaa suihkun suutin tai hana takaisin, suodattimen toiseen päätyyn.

Alla olevasta videosta näet, kuinka helppoa asentaminen on!

Kun pakkauksen sinetti on avattu, tulee se ottaa heti käyttöön. Säilytä suodatin poissa auringosta tai kuumuudesta.

 

vita4skin suihkusuodatin asennus

 

Suihkusuodatin on mainio väline, jonka avulla hoidat ihoasi ja hiuksiasi. Hyvinvoiva iho on vähemmän altis aknelle ja ihottumille. Hyvässä kunnossa oleva hius pitää värinsä paremmin sekä tuntuu pehmeältä ja kiiltävältä. Vita4Skin-suodattimet ovat edullisia ja ne on helppo asentaa useimpiin suihkuihin. Me olemme jo ihastuneet näihin – kokeile sinäkin!

 

suihkusuodattimet

 

Suihkusuodattimien täyttöpakkaukset

Suihkusuodattimille löydät myös kätevät täyttöpakkaukset, joten sinun ei tarvitse ostaa täysin uutta suihkusuodatinta uudelleen. Yksi täyttöpakkaus sisältää 3 geelikapselia, jotka riittävät 3-15 kuukaudeksi, riippuen vedenkulutuksesta.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Suihkusuodattimet: Kaikki, mitä sinun tulee tietää”

  1. Kiitos postauksesta. Meidän tuttu kertoi, että heill on vedensuodatin tulossa. Suodattaisi sitten kaiken talousveden. Ihan hyvä ostos varmasti. Meillä ei ongelmia ole ollut veden kanssa, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos tulee jonkinlaiselle suodattimelle tarvetta.

    Vastaa

Jätä kommentti