Toimitus vain 3,90€    |    Oma tili    |    Jäsenille    |    Toivelista

Onko LED-valohoito salaisuus kauniiseen ihoon?

LED-valohoidot ovat uusi innovaatio ihonhoidossa ympäri maailman.

LED-valohoitoja on löytynyt toistaiseksi vain kauneusklinikoilta ja hoitoloista. Korealaisella LED-valonaamiolla saavutat kauneushoitola-tason tulokset kotisohvaltasi käsin.

Hoitoloissa käynnit voivat olla kalliita ja vievät aikaa. Sollume Esthé LED Real Mask -valonaamio ehkäisee ryppyjen syntymistä, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä sekä kiihdyttää elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Kertasijoituksella voit käyttää valonaamiota helposti kotona.

Sollume Esthe Led Real Mask -valonaamion pakkaus

Mitä LED-valohoito on ja miten se toimii?

NASA-tutkijat kokeilivat LED-valoa kasvien kasvattamisessa ja huomasivat kasvien kasvavan tietyillä valon aallonpituuksilla nopeammin. Myöhemmin tätä kokeiltiin kasvien lisäksi myös iholle: punainen LED-valo nopeutti haavojen parantumista ja tutkimus paljasti LED-valolle altistuvien solujen uudistuvan 150-200 prosenttia nopeammin. LED-valoa on tämän jälkeen tutkittu ihonhoidossa enemmänkin ja on todistettu sen aktivoivan tehokkaasti ihon uudistumista.

LED-valo aktivoi ihon solukiertoa ja se auttaa parantamaan ihon tekstuuria. LED-valo stimuloi soluja, joita kutsutaan fibroplasteiksi. Solut tuottavat kollageenia, joka lisää ihon elastisuutta. Sollume Esthé LED-valonaamion punainen valo toimii 630 nm aaltopituudella ja IR-valo 850nm aaltopituudella (ei näy ihmissilmällä). Yhdessä tämä valokombinaatio auttaa kirkastamaan, uudistamaan ja tiukentamaan kasvojen ihoa.

Punainen valo stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa, kun sininen valo puolestaan auttaa hillitsemään ihon tulehdusreaktiota kuten aknea. Sinivalohoidon on todettu hillitsevän mm. psoriasikseen ja rosaceaan liittyvää ihosolujen kiihtynyttä tuotantoa. LED-valohoito on turvallista ja kivutonta.

LED-valonaamion säännöllisellä käytöllä parantuneet ihohuolet

Olimme innoissamme saatuamme valikoimiin sekä omaan testiin LED-valonaamion, joka hyödyntää innovatiivisen teknologian ja helppokäyttöisyyden. K-Beauty Expoilla LED-valonaamiot olivat vuoden 2018 nouseva trendi ja uskommekin, että niitä sekä muita kotikäytettäviä kauneuslaitteita tullaan jatkossa näkemään lisää!

Meiltä löytyvä Sollume Esthé LED Real Mask julkaistiin Koreassa pari vuotta sitten. Kokosimme Sollumé Esthe LED Real Mask -valonaamion käytöstä tehdyn tutkimuksen tuloksia. Tutkimukseen osallistui yli 20 eri ikäistä naishenkilöä jotka omasivat erilaiset ihotyypit. Alla ennen ja jälkeen-kuvia säännöllisen valonaamion käytön jälkeen. Ihon tekstuuri on parantunut ja iho näyttää tasaisemmalta, punoitus lieventynyt ja akne rauhoittunut. Ikääntyvä iho näyttää kiinteämmältä sekä kirkkaammalta sävyltään.

Ihon mitatut kosteusprosentit paranivat jo yhden käyttökerran jälkeen ja säännöllisellä käytöllä poskien alueen ihon kimmoisuus parani ja silmänympärysihon juonteet hälvenivät.

led mask ennen ja jälkeen

led valonaamio tutkimustulokset

led valo tutkimustulokset 2

LED-valonaamion käyttö:

Käytä ensimmäisen viikon ajan päivittäin 15 minuuttia ja jatka hoitoa 2-3 kertaa viikossa. Kevyt ja helppokäyttöinen valonaamio sammuu itsestään 15 minuutin kuluttua, joten sinun ei tarvitse tarkkailla ajankulumista. Valonaamiossa on korvien taakse laitettavat sangat, jonka ansiosta naamio on hieman irti kasvojen ihosta ja hygieeninen käyttää. Pyyhi sangat halutessasi käytön jälkeen puhtaaksi esimerkiksi vedellä tai kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

– Puhdista kasvot.

– Levitä kasvoille haluamasi seerumi tai hoitoneste

– Aseta naamio kasvoille ja paina kaukosäädintä 2 sekuntia, jotta valohoito alkaa.

– Rentoudu 15 minuutin ajan, poista naamio kasvoilta ja lisää haluamasi kasvovoide tai emulsio.

– Käytä valonaamiota säännöllisesti, mieluiten 2 tai useamman kerran viikossa.

– Ole kärsivällinen ja ota ennen ja jälkeen -kuvat, nähdäksesi ihosi muutokset LED-naamion käytöstä!

Tilaa Sollume Esthé Led Real Mask: TÄSTÄ

Katso alta videot Sollume Esthé Led Real Mask -valonaamion käytöstä:

Lähteet:

Sollume Esthé,

Korea Institute of Dermatological Sciences,

November 15-December 22, 2016, 22 people, when serum and device were used, difference by individuals

3 kommenttia artikkeliin ”Onko LED-valohoito salaisuus kauniiseen ihoon?”

    • Tarjoamme Mizonin, The Skin Housen sekä Coxirin ihonhoitotuotteita kauneushoitoloihin. Etenkin sheet mask-kangasnaamioit ovat olleet suosittuja.
      Valikoimistamme löytyvä LED-valonaamio on tällä hetkellä loppu, mutta sitä voi soveltaa myös ammattikäytössä.

      Vastaa

Jätä kommentti