Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Nature Republic – voimaa luonnosta

Joko bongasit uutuusbrändimme? Vuonna 2009 perustettu Nature Republic tunnetaan edullisista mutta tehokkaista tuotteistaan.

Brändin filosofia pohjautuu luontoon, sen ainesosiin sekä sen tuomaan inspiraatioon. Nature Republicin tuotteet saavat inspiraatiota luonnosta, käyttäen ainesosina mm. aloe veraa ja muita kasviuutteita.

Naturen Republicin valikoimassa on laajasti erilaisia kosmetiikkatuotteita ihonhoitoon, vartalonhoitoon ja hiustenhoitoon. Brändi haluaakin tarjota kuluttajille kaikki tarpeelliset kosmetiikkatuotteet yhden pysähdyksen taktiikalla. Valikoimamme Naturen Republicin tuotteiden osalta kasvaa koko ajan kun brändi rekisteröi yhä enemmän tuotteita Eurooppaan. 

..

Nature Republic tekee yhteistyötä isojen k-pop bändien kanssa

Nature Republic vetoaa erityisesti nuorempaan sukupolveen ja he tekevätkin isoja yhteistyösopimuksia K-pop -bändien kanssa. 

Muun muassa k-pop-bändi EXO, Girl’s Generationin Taeyeon sekä uusimpana vuodesta 2021 lähtien NCT 127 ovat toimineet Naturen brändilähettiläinä.

.

nature republic x nct-127
NCT-127:n jäsenet poseeraamassa Vitapair C -seerumin kanssa. Kuva: Kpopping

.

Kansainvälinen kulttibrändi

Nature Republicin tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja ympäri maailmaa, mm. Allure Beautyn palkintoja. Brändillä on myös myymälöitä ympäri maailmaa, meitä lähimmät brändin omat myymälät löytyvät Italiasta ja Lontoosta.

Tutustu mm. seuraaviin Nature Republicin tuotteisiin:

.

Jätä kommentti