Toimitus vain 3,90€    |    Äitienpäivä -15%    |    Oma tili    |    Toivelista

Kokovartaloaavikko -tuloskatsaus

Lupasin raportoida ihonhoitokuurini tuloksista “muutaman viikon kuluttua”. Muutama viikko venähti kuukaudeksi, mutta koko tämän ajan jaksoin silti hoitaa ihoani normaalia tarmokkaammin.

.

Omasta mielestäni muutokset ihossa ovat huomattavat ja olen erittäin iloinen, että jaksoin panostaa hoitoon! 🙂

Hiphei kokovartaloaavikkoni siis kasvaa jo pientä heinää. Huolellisella jatkohoidolla ihostani saattaa pian muuntautua sademetsä! Tai ehkä savanni. Kesää odotellessa.

.

Kuivan ihon hoitotuotteet Bearel.

Kasvojen ihon tulokset:

Kasvojen iho ei tällä hetkellä hilseile ollenkaan, eikä hymyileminen saa huulten ihoa ratkeamaan. Kiinnyin hoitojakson aikana valtavasti Mizonin Water Volume Ex First Essenceen ja siihen, että pystyin imeyttämään hoitonestettä kasvoille useamman kerroksen. Olin kuullut, että monet tekevät niin, mutta en ollut kuitenkaan itse kokeillut. Essencen sisällyttäminen tehohoitokuuriin oli Janikan idea. Kiitos siitä=D

Huxleyn Essence-Like, Oil-Like Essence toimi loistavana kosteuttajana ja varsinkin Anti-Gravity Cream teki tehtävänsä kosteuden lukitsijana. Anti-Gravity Cream kasvovoide on minulle päivävoiteeksi vähän turhan paksua, mutta yövoiteena erinomainen.

.

Hiusrajassa nököttävästä näppylästä huolimatta, otsani iho voi aika hyvin.

.

Kaulalla on edelleen näkyviä juonteita. Kosteutettuna kaulan iho on kuitenkin vahvempi ja täyteläisempi. Hipsuttelin jokaista kasvojenhoitorutiiniin kuuluvaa tuotetta aina myös kaulan iholle, mutta jatkossa aijon hankkia kaulalle jonkin oman hoitotuotteen. Sellaisen, joka on erityisesti tarkoitettu ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

.

Käsien ihon tulokset:

Käsien iho on jo paljon parempi ja kädet tuntuvat sileämmiltä. Kuitenkaan ihon juonteisuus (suoraan sanottuna ruttuisuus) ei ole kadonnut. Ilmeisesti vuosien laiminlyönnille ei kuukaudessa vielä ihmeitä tehdä. Holika Holikan käsinaamion jälkeen kädet olivat useamman päivän ajan ihanan pehmoiset. Täytynee ottaa käsinaamioden säännöllinen käyttö tavaksi.

Vartalon ihon tulokset:

Tässä kohtaa on pakko tunnustaa, että saatoin hieman huonosti toteuttaa tehokuuriani vartalon ihon osalta. En vain yksinkertaisesti malttanut istua ihoa rasvaamassa niin usein kuin olin luvannut. Silti vartalonikin iho on paljon paremmassa kunnossa nyt, sillä onhan se kuitenkin saanut nähdä kosteusvoiteita paljon aiempaa useammin.

.

Katsotaanko vielä ne kammottavat ENNEN-kuvat?

.

Suunympärys ennen tehokuuria ja sen jälkeen.

.

Otsa ennen tehokuuria ja sen jälkeen.

.

Kaula ennen tehokuuria ja sen jälkeen.

.

Käsi ennen tehokuuria ja sen jälkeen.

.

Kuvat ovat muokkaamattomia ja ne on pyritty ottamaan mahdollisimmat samanlaisissa olosuhteissa.

.

Minä tykkään erityisesti siitä, kun saamme välillä asiakkailta ENNEN/JÄLKEEN -kuvia hyvistä ihonhoitotuloksista. Olisi mukavaa, jos lähettelisitte niitä meille jatkossakin! Myös tuotearvioinnit ja mielipiteet ovat superarvokkaita sekä meille että muille asiakkaille. 🙂

.

Sitten olisi aika lopetella tuloskatsaus tähän.

Ihanaa kevättalvea ja kuullaan taas!

.

Terveisin,

Nina / Bearel

.

Jätä kommentti