Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Kaikki Bearel x Valtteri Sandberg kesäboksista

Kuukausien mittainen suunnittelu ja kehittäminen on vihdoin kantanut hedelmää, ja olemme valmiit esittelemään uusimman boksimme, joka on toteutettu yhteistyössä somevaikuttaja Valtteri Sandbergin kanssa! Viime elokuussa julkaistu ensimmäinen boksi piti sisällään ns. perustuotteita ihonhoitorutiiniin, mutta kesän kunniaksi suunnittelimme yhdessä Valtterin kanssa boksin, jossa on kaikki tarvittava mahtavaa kesää varten.

Tässä postauksessa näet tarkemman katsauksen kesäboksin sisältöön.

bearel x valtteri sandberg summer adventures boksi

Säästä -56% tuotteiden normaalihinnasta

Boksi sisältää yhteensä 13 tuotetta, joista 10 on täysikokoisia ja 3 matkakokoisia. Boksin tuotteiden normaalihinta olisi yhteensä 111€, mutta boksin saat hintaan 49,90€! Alla näet boksin sisällön tarkemmin:

valtteri sandberg x bearel kesäboksi cosrx lip sleep mask ja plumper

Early Access: COSRX Lip Sleeping Mask tai Lip Plump

Kesän 2022 uutuus, saatavilla ennakkoon vain Bearel x Valtteri kesäboksista!

Puolet bokseista sisältää COSRX AHA BHA Vitamin C Lip Plumperin, puolet taas Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Maskin. Kummatkin ovat ravitsevia ja riittoisia huulinaamioita, jotka tulevat myyntiin vasta myöhemmin kesällä.

Huulinaamiot ovat täysikokoisia ja sisältävät 20 g tuotetta.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi dewytree urban shade aurinkovoide

Dewytree Urban Shade Anti-Pollution Sun SPF 50+ PA++++

Boksi sisältää Dewytreen Urban Shade -aurinkovoiteen (50 ml). Pakkauksessa on mukana täysikokoinen aurinkovoide, sama tuote matkakoossa sekä matkakokoinen Hi Amino All Cleansing Milk -puhdistusmaito.

Aurinkovoide sisältää fysikaalisen suojan ja se sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle iholle.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi mizon cicaluronic cleansing balm

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm

Uutuuksien lisäksi Valtteri halusi sisällyttää boksiin hyväksi todettuja suosikkejaan, ja yksi niistä on Mizonin Cicaluronic Cleansing Balm (80 g).

Täysikokoinen puhdistusbalmi sulattaa tehokkaasti aurinkovoiteen, lian ja meikin kasvoilta. Hellävarainen balmi sulaa kasvoilla pehmeäksi öljyksi. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä rauhoittavaa rohtosammakonputkea.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi dewytree hi amino all cleanser

Dewytree Hi Amino All Cleanser

Matkakokoinen Dewytree Hi Amino All Cleanser on hajusteeton, matalan pH:n puhdistusvaahto, jonka avulla viimeistelet kaksoispuhdistuksen.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi nature republic real nature mask sheet rose

Nature Republic Real Nature Mask Sheet Rose

Mitä olisi kesäboksi ilman raikkaita sheet maskeja? Nature Republic Real Nature Rose Mask Sheet on ruusu-uutetta ja rohtosammakonputkea sisältävä, rauhoittava ja kosteuttava kangasnaamio.

Kangasnaamion eukalyptus- ja puuvillakasveista valmistettu selluloosamateriaali tarttuu hyvin ihoon ja auttaa hoitonesteen tehoainesosia imeytymään. Sopii kaikille ihotyypeille.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi mizon cicaluronic mask sheet

Mizon Cicaluronic Water Fit Mask

Mizon Cicaluronic Water Fit Mask -kangasnaamion juokseva, kirkas hoitoneste sisältää Cicaluronic-yhdistettä, joka yhdistää rohtosammakonputken (cica) ja hyaluronihapon kosteuttavat ja rauhoittavat ominaisuudet.

Sheet maskin kangas on ohutta, ekologisesti valmistettua tencel-materiaalia.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi cosrx snail sheet mask

Early Access: COSRX Advanced Snail Mucin Power Sheet Mask

Boksi sisältää kaksi kappaletta COSRX Advanced Snail Mucin Power Sheet Maskia, jotka tulevat meille myyntiin vasta syksyllä! Boksi on siis mahdollisuus testata suositun etanasarjan naamioita ennen muita.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi esfolio aloe vera mist

Vain boksissa: Esfolio Aloe Vera Moisture Soothing Gel Mist

Täysikokoinen kasvosuihke sisältää 90% aloe veraa. Viilentävä Esfolio Aloe Vera Moisture Soothing Gel Mist auttaa rauhoittamaan kuumottavaa ihoa hellepäivän aikana ja sen jälkeen.

Hienojakoinen suihke ei jätä jälkeensä tahmaista tunnetta, sillä se imeytyy nopeasti ihoon.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi nature republic hand cleansing gel

Nature Republic Hand & Nature Hand Cleansing Gel

Boksissa on myös mukana yksi täysikokoinen Nature Republic Hand & Nature Hand Cleansing Gel. Geelin tuoksu saattaa vaihdella boksikohtaisesti.

Kätevä käsidesigeeli kulkee helposti laukussa esimerkiksi festareilla tai piknikillä. Geeleissä on mieto ja raikas tuoksu.

valtteri sandberg x bearel kesäboksi the saem aloe gel

the SAEM Jeju Fresh Aloe Soothing Gel 99%

Kevyt ja kosteuttava the SAEM Jeju Fresh Aloe Soothing Gel sisältää 99% aloe veraa, joka on tunnettu tulehduksia ehkäisevistä ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Aloegeeli auttaa kuivuuden vuoksi kutisevaa ihoa ja tuo apua myös lieviin palovammoihin ja hyönteistenpuremiin.

Bearel x Valtteri Sandberg Kesäboksi cosrx oil free moisturizing lotion

COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion

Koivun mahlaa (70,8 %) sisältävä COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion -kasvovoide matkakoossa, jonka öljytön koostumus imeytyy nopeasti ihoon.

Voide kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa tehokkaasti ilman tahmaista tunnetta. Ihohuokosia tukkimaton koostumus auttaa tasapainottamaan ja rauhoittamaan ihoa.

bearel x valtteri sandberg summer adventures boksin sisältö

Saatavilla rajoitettu erä 9.6. alkaen

Bearel x Valtteri kesäboksi on saatavilla torstaina 9.6.2022 klo 12.00 alkaen Bearelin verkkokaupasta ja myymälöistä. Otathan huomioon, että bokseja on tällä kertaa varattu rajoitetusti, joten tilaamisen kanssa kannattaa toimia nopeasti!

Jätä kommentti