Toimitus vain 3,90€    |    Uutuudet    |    Oma tili    |    Toivelista

Bearelin vappubrunssi

Bearelin vappubrunssi

 

Tervetuloa Bearelin vappubrunssille!

Toivotamme sinut tervetulleeksi Bearelin vappubrunssille, jossa pääset virittäytymään vapun tunnelmaan – vietit vappuasi kotisohvalta tai vaikkapa piknik-viltiltä käsin! 🍾🎈

Tarjoamme sinulle koko vappuviikonlopun ajan -15% alennuksen koko valikoimastamme. Nyt on mainio tilaisuus napata omaan piknik-koriisi vaikkapa muffinssi– tai jäätelönaamio, vesimelonipanta tai kananmunaa sisältävä puhdistusvaahto 😄

Lisäksi Bearelin vappubrunssia tähdittää hauska onnenpyörä, jota pyöräyttämällä voit voittaa mahtavia brunssiteemaan sopivia tuotteita!

 

Ohjeet onnenpyörään:

Sinun on mahdollista pyöräyttää onnenpyörää kerran päivässä. Pyöräyttämällä onnenpyörää, voit voittaa jonkin vapun teemaan sopivan palkinnon tai lisäalen tilauksellesi. Lunasta onnenpyörän yllätyspalkinto saamallasi koodilla: syötä kuponkikoodi sille varattuun kenttään ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä.

 

[couponwheel_embed wheel_hash=”720c52″]

 

Huomioithan että onnenpyörän tilaajalahjat lisätään muun tilauksen mukaan, varastomme ei ole mahdollista lähettää pelkkiä tilaajalahjoja. Kampanja on voimassa koko vappuviikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin (30.4.–2.5.). Huomioithan, että onnenpyörän ja vappualen (15%) lisäksi saat nyt myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. 

 

Iloista vappua!